GÜNDEM

ÖZDEMİR, ÇALIŞMALARI DENETLİYOR

ÖZDEMİR, ÇALIŞMALARI DENETLİYOR

ÖZDEMİR, ÇALIŞMALARI DENETLİYOR
30-10-2014 20:30
Google News

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nün kentin farklı semt ve mahallelerinde yürüttüğü yama ve asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, üç ayrı bölgede eşzamanlı olarak yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanmasını isteyen Özdemir, vatandaşların rahat bir kış geçirmesi için ellerinden gelen bütün çabayı gösterdiklerini ve yapılan asfalt çalışmalarıyla birlikte ulaşımın büyük ölçüde rahatlayacağını söyledi.

ASFALT EKİBİNDE GECE MESAİSİ

Kentin farklı semt ve mahallelerinde asfalt çalışması yürüten ekipler, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması için gece gündüz demeden çalışıyor. Gündüz ve gece ekipleri oluşturarak asfalt çalışmalarının daha hızlı tamamlanmasını hedeflediklerini söyleyen işçiler “gündüz ekibi ve gece ekibi olmak üzere iki ekip halinde çalışıyoruz. Çalışmalar aynı zamanda kentin diğer semtlerinde de bu şekilde devam ediyor. Çalışmaların bir an önce tamamlanması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Amacımız vatandaşın rahat bir kış geçirmesidir” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete