GÜNDEM

ÖZDEMİR’DEN SANDIĞA DAVET

ÖZDEMİR’DEN SANDIĞA DAVET

ÖZDEMİR’DEN SANDIĞA DAVET
08-08-2014 20:00
Google News

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde herkesin sandığa gitmesini isteyen Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Batman halkının sandığa sahip çıkacağına inandığını belirtti.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlar ile görüşen Özdemir, yarın yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek, “10 Ağustos 2014 tarihinde Batmanımızda da, ülkemizin bütün yerleşim birimlerinde cumhurbaşkanlığı seçimleri icra edilecek. İlk kez halk kendi cumhurbaşkanını seçecek. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin çok önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Öte yandan Sabri Özdemir, seçimlerde Selahattin Demirtaş’a destek verilmesini istediğini sözlerine ekledi. Saadet Partili Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, AK Partiye geçiyor!

Cuma Uçar, Belediyelerinin AK Parti’ye geçebileceğinin sinyallerini verdi.

Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Partinin adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini söyleyen Uçar, Sason’a daha iyi hizmet verebilmek için AK Partiye geçebileceklerini ifade etti. Uçar konuşmasında “Saadet Partisi olarak Sason’da Belediye seçimlerini kazandık. İlçemizin en büyük sorunu olan su sorununu çözdük. Sondaj çalışmalarında açtığımız kuyularla ilçemize saatte 240 ton içme suyu akışını sağladık. Altyapı, istihdama dönük çalışmalar ve ilçemizi bölgenin turizm ve tarım merkezi haline getirmek için hazırladığımız projeleri hayata geçireceğiz. Ancak halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için belediye olarak AK Partiye geçme ihtimalimiz var” dedi.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete