SİYASET

ÖZDEMİR, ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ!

AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, seçimler nedeniyle sık sık tekrarlanan “Batman’a ne yaptınız? ” sorusuna cevap verdi.

ÖZDEMİR, ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ!
25-05-2015 20:36
Google News

AK Parti Hükümetinin en büyük projesinin çözüm süreci olduğunu savunan Özdemir “Halkımız adına ürettiğimiz en anlamlı proje çözüm sürecidir. Uzun zamandır şehit cenazeleri yok, Türk ve Kürt anneler çocuklarına ağlamıyor. Kantar Köprüsü ile 50 yıllık hasret sona erdi. Yeni Çevre yolu ile Batman’ın trafiğini rahatlattık. Bölünmüş yolları 8 katına çıkardık. 15.000 kişilik Batman Stadyumunun temeli atıldı. Son 4 yılda eğitime 300 milyon yatırım yaptık” dedi.

ÜNİVERSİTEYİ BATMAN’A KAZANDIRDIK

Batman Üniversitesi’ni Batman’a kazandırdıklarını söyleyen Özdemir “Üniversiteye 160 milyon yatırım desteği sağladık. Köylerimizi suya ve yola kavuşturmak için 8.7 milyon TL yatırım yaptık. TOKİ ile Batman’da emeklilere, memurlara ve afet mağdurlarına 4524 konut yaptık. 2007–2015 yılları arasında engellilere 193 milyon TL ödeme yaptık. Organize Sanayi Bölgesi’nde Girişimcilerimize sağlanan imkânlarla binlerce vatandaşımıza iş ve aş sağlandı.

Tarımsal desteği 5 kat arttırarak, 8 milyon TL den 45 milyon TL ye çıkardık. Ankara’da Batmanlı hemşerilerimizin sesi olduk, sorunlarıyla ilgilendik. Yeni dönemde de Batman için önemli projelerimiz var” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete