GÜNDEM

ÖZDEMİR, MÜSİAD’DA GÜVEN TAZELEDİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kültür Müdürlüğünde yapıldı.

ÖZDEMİR, MÜSİAD’DA GÜVEN TAZELEDİ
15-01-2017 22:39
Google News

Toplantıya Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Başkan Yardımcısı, Batman Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Vali Deniz “Başbakanımız tarafından açıklanan Cazibe Merkezleri Programının uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar hakkındaki karar Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Bu program kapsamında ilimizdeki yatırımcıların en iyi şekilde faydalanmaları için tüm desteklerimizi sağlayacağız.

İlimiz güvenilir ve yatırımcılar için çok cazip bir şehirdir. Şuan Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım yapmak isteyen yatırımcıların arsa taleplerini karşılamaktan zorlanıyoruz. Hızlı bir şekilde yatırımların önünü açmaya çalışıyoruz. Bölgemizin en önemli sıkıntısı istihdam, işsizlik problemini çözersek ilimiz bölgenin en cazibeli şehirlerinden biri olacaktır” dedi. Konuşmaların ardından yapılan oylama ile MÜSİAD Şube Başkanlığına yeniden Suat Özdemir seçildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete