GÜNDEM

ÖZDEMİR, O POLİSLE 4 KEZ GÖRÜŞMÜŞ!...

ÖZDEMİR, O POLİSLE 4 KEZ GÖRÜŞMÜŞ!...

ÖZDEMİR, O POLİSLE 4 KEZ GÖRÜŞMÜŞ!...
13-07-2014 20:55
Google News

Ulusal gazetelerin ve bazı internet sitelerinin haberine göre, Gezi Parkı direnişi sırasında Eskişehir’de dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz davasında şok bir gelişme yaşandı.

Ali İsmail Korkmaz’a son tekmeyi atan sanık polis Mevlüt Saldoğan’ın 1 Haziran 2013 tarihinden 1 Eylül 2013’e kadar yaptığı telefon görüşmelerine dair kayıtlar Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesine ulaştı. Sanık polis Mevlüt Saldoğan 7 Ağustos 2013 tarihinde tutuklandı. Ancak kayıtlara göre Saldoğan’ın telefonu daha sonra da kullanıldı. Tutukluluğun ardından yapılan telefon görüşmelerinde AKP Batman Milletvekili Ziver Özdemir’in ismi dikkat çekti. Kayıtlara göre Saldoğan’ın telefonundan Ziver Özdemir ile 4 görüşme yaptığı öğrenilirken,  görüşmelerin toplamda 15 dakika sürdüğü belirtildi.

ÖZDEMİR, GÖRÜŞMELERE AÇIKLIK GETİRDİ

Milletvekili Ziver Özdemir, sanık polis Mevlüt Saldoğan’ın telefonundan yaptığı 4 görüşmeyle ilgili “Ben Batman milletvekiliyim, herkes beni tanır. Bu polis memuru da Eskişehir’den önce Batman’da polis memurluğu yapıyormuş. Dolayısıyla beni tanıyorlar. Kendisini tanımam ama adam tutuklandıktan sonra ailesi beni aradı. Ben de, iş yargıda iyi bir avukat tutun tavsiyede bulundum. Numaram herkeste vardır. Benden Esrar dahi isteyen var, hatta adam öldürüp ne yapacağım diyenler, herkes arıyor.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete