GÜNDEM

ÖZDEMİR “TEMİZLİKTE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Çevre kirliliğinin önlenemediği Batman’da, Belediye yetkilileri vatandaşta çevre bilincini oluşturmak amacıyla yeni proje ve kampanyalara imza atmaya devam ediyor.

ÖZDEMİR “TEMİZLİKTE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
10-11-2015 17:46
Google News

Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, çevre kirliliğine karşı yeni bir dönem başlattıklarını açıkladı. Kent merkezinde temizlik biriminin oluşturulacağını açıklayan Özdemir “Karayolları Şubesine yakın bir alanda temizlik birimini oluşturacağız. Temizlik araçları bu alanda toplanacak. Temizlik sorununu tamamen çözmek için yeni çalışmalarımız var. Halkımızın taleplerini de dinliyoruz. Önümüzdeki günlerde temizlikle ilgili bir dizi kararımız olacak. Temizlik elemanlarının kontrolünü de şirket yapacak” dedi. (M. Zeki Emrak)

YAŞAR KEMAL PARKI İHALEYE ÇIKIYOR

Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan Yaşar Kemal kent Ormanının yeniden düzenleneceğini açıkladı.

İhale usulüyle parkta iyileştirme yapılacağını ifade eden Özdemir “Yaşar Kemal Parkı’nı yeniden düzenleyeceğiz. Aralık ayında park ihaleye verilecek. Çamlıtepe mahallesinde bazı park projelerimiz var. DİKA’nın da destek vereceği Yaşar Kemal Orman parkı daha güzel bir görünüme kavuşacak. Semt sakinlerinin taleplerinin farkındayız. Semtlerimizi yeşil alanlara kavuşturacak projeleri hayata geçireceğiz” dedi. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete