YAŞAM

ÖZDEMİR VE MİROĞLU AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

DYP Eski Batman Milletvekili Faris Özdemir’in oğlu İş İnsanı Halil Özdemir ile Mardin AK Parti Eski Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu’nun kızı Hiva Miroğlu, Ankara La Monzza Wedding Gardan Düğün Salonunda gerçekleştirilen nikâh töreninde hayatlarını birleştirdi.

ÖZDEMİR VE MİROĞLU AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
06-08-2021 10:24
BATMAN
Google News

SİYASET VE BÜROKRASİYİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Düğün törenine İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu, Ticaret ve Gümrük Bakanı Mehmet Muş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşenur Bahçekapılı, Devlet Eski Bakanı Prof. Dr. Salih Yıldırım, Ak Grup Başkanı, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, TBMM Plan bütçe Komisyonu Başkanı- Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Tarım Eski Bakanı Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker, Bekir Bozdağ, Efkan Ala, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye başkan vekili Mahmut Demirtaş, Batman Valisi Hulusi Şahin, Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, AK Parti Mardin, Batman, Bingöl ve Siirt Milletvekilleri, il başkanları, eski bakanlar, ilçe başkanları, belediye başkanları, sivil toplum örgütleri temsilciler, muhtarlar ile her iki ailenin dost ve yakınları katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİKLE EVLİLİĞİNİZİ SÜRDÜRÜN

Eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, düğün töreninde gençlere seslenerek “Mutluluğunuzun ilk adımını atıyorsunuz. Mutlu ve bahtiyar olabilmeniz için birlik  ve  beraberlik içinde olacaksınız. Sorunlarınızı konuşarak kendi aranızda çözmeye bakacaksınız. Ailenizin size bıraktığı bu önemli kariyer mirası devam ettirmenizi istiyorum” dedi. Batman Sonsöz Gazetesi olarak Halil ve Hiva çiftine ömür boyu mutluluklar diler, Özdemir ve Miroğlu ailelerini tebrik ederiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete