SİYASET

ÖZDEMİR; “YATIRIMCI, BÖLGEYE GELMEK İSTEMİYOR”

Petrolspor Yönetim Kurulu’nun Petrol Cafe’de düzenlediği kahvaltılı toplantısına katılan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

ÖZDEMİR; “YATIRIMCI, BÖLGEYE GELMEK İSTEMİYOR”
20-08-2015 20:30
Google News

Yaşanan çatışma ortamından dolayı işadamlarının bölgeye gelmekten çekindiğini açıklayan Özdemir “İstanbul’dan buraya yatırım yapmak için gelen bir işadamı ile sohbet ettik, kendisi yeni bir yatırım için projesini, finansını hazırladığını ama bu olaylarla birlikte bunu askıya aldığını söyledi. İnsanların buraya gelmekte imtina ettiklerinden yakındı. Huzuru bu memlekette sağlamamız lazım” dedi.

TOPRAĞA VERİLENLER BİZİM EVLADIMIZ

Özdemir, açıklamasının devamında “Dağdaki PKK’lı da, bayırdaki esnaf da, şehit düşen asker, polis ve korucu da bizim insanımız. 30 yılda 50 bin insanımızı kaybettik. Dünyada bunun örnekleri çoktur. Yüz binlerce insan birbirini öldürmüş ve geldiği noktada hepsi şuanda bir arada kardeşçe, huzur ortamında bir arada yaşıyorlar. Biz bunu neden beceremeyelim? Ateş çemberine Türkiye’yi çekmek isteyenler var, biz bunlara neden alet olalım. Çözüm süreciyle bu ülkeye huzur geldi. Ama maalesef tekrar o girdaba girdik. Bu girdaptan kurtulmamız gerekiyor. Hep birlikte elimizi taşın altına koymamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete