GÜNDEM

ÖZEL BASUT’UN ÖĞRENCİLERİ, ASKI’YA BAĞIŞTA BULUNDU

Eğitim alanındaki başarısının yanında sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça bahsettiren Özel Basut Koleji’nin duyarlı öğrencileri, “İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As” kampanyasına destek verdi.

ÖZEL BASUT’UN ÖĞRENCİLERİ, ASKI’YA BAĞIŞTA BULUNDU
08-04-2016 22:03
Google News

Batman Sonsöz Gazetesi ile Türkiye Gençlik Konseyi Batman İl Başkanlığının ortaklaşa yürüttüğü “Askıda Kıyafet” Kampanyasına destekler, çığ gibi büyüyor. Toplumun her kesiminden büyük ilgi gören kampanya, Özel Basut Koleji öğrencilerinin de ilgisini çekti. Kıyafet ve ayakkabılardan oluşan paketleri gazetemizin bürosuna ulaştıran öğrenciler, ihtiyaç sahipleri için başlatılan kampanyalara destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Okul Müdürü Nizamettin Karanfil, Sınıf Öğretmeni Mukaddes Engin, Rehber Öğretmen Belçin Tavukçu ve Veli Fırat Yavuz eşliğinde gazetemizi ziyaret eden 2-A sınıfı öğrencileri, gazetemizin çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

“YAVRULARIMIZA DAYANIŞMANIN GÜZELLİĞİNİ ANLATIYORUZ”

“Askıda Kıyafet” Kampanyasından dolayı TGK İl Başkanlığı ile Batman Sonsöz Gazetesine teşekkürlerini ileten Sınıf Öğretmeni Mukaddes Engin “Öğrencilerimizi eğitim hayatlarında güzel yerlere taşımak için verdiğimiz çabanın yanında, içinde yaşadıkları topluma faydalı bireyler olmalarını sağlamak için de çabalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımıza paylaşmanın, birliğin ve dayanışmanın güzelliğini anlatmak için elimizi taşın altına koyduk” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete