EĞİTİM

ÖZEL BATMAN’DA GÖZ SAĞLIĞINIZ EMİN ELLERDE

Özel Batman Hastanesi, hekim kadrosuyla sağlık sektöründe çıtayı yükseltmeye devam ediyor.

ÖZEL BATMAN’DA GÖZ SAĞLIĞINIZ EMİN ELLERDE
18-12-2015 19:07
Google News

Sağlık alanında verdiği kaliteli hizmetle adından sıkça bahsettiren Özel Batman Hastanesi, göz branşında da hasta memnuniyetini üst seviyede tutuyor.

Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ümit Sende İnan, Özel Batman Hastanesi’nin hastaya ve hekimlere güven veren bir hastane olduğunu belirtti. Türkiye’nin birçok ilinde görev yaptıktan sonra tercihini Özel Batman Hastanesi’nden yana kullandığını söyleyen Sende İnan “Burası, hem hastaya hem de hekimlere güven veren bir hastane. Hasta memnuniyetini süt seviyede tutması, sağlık alanında yenliklere açık olması, burayı tercih etme nedenlerimden biridir” dedi.

REFRAKSİYON HASTALIĞI İLE SIK KARŞILAŞIYORUZ

Batman’da refraksiyon bozukluğu denilen görme kusuru hastalığı ile sık karşılaştıklarını söyleyen Uzm. Dr. Ümit Sende İnan “Batman’da bu rahatsızlıkla çok sık karşılaşıyoruz. Bunun tedavisinde genelde belirli bir yaş gurubuna kadar gözlük öneriyoruz. Ergenlik çağını tamamlamış kişilerde ise farklı tedavi yöntemleri uygulanıyor” ifadelerini kullandı.

HİJYENİK TEDBİRLER ALINMALI

Göz sağlığı için önemli bilgileri bizimle paylaşan doktorumuz, hijyenik tedbirler konusunda uyarıda bulunarak “Göz sağlığı için en önemli hususlardan biri hijyenik tedbirlerdir. El yıkama alışkanlığı, hem okullar düzeyinde hem de hane düzeyinde geliştirilmelidir” dedi.

BATIYA SEVKLERİ AZALTMAYA ÇALIŞIYORUZ

Her yaş grubuna hizmet verdiklerini açıklayan Uzm. Dr. Ümit Sende İnan, göz tedavisi alanında sevklerin de gün geçtikçe azaldığını, Batman’da hemen hemen bütün göz tedavilerinin yapılabildiğini açıklayarak “Göz sağlığında Batman’da sevkler gün geçtikçe azalıyor. Hastanemizde hemen hemen bütün göz ameliyatlarını yapabiliyoruz. Katarakt ve ön sekment hastalıkları için batıya sevkler oluyor, amacımız bu alanda da sevkleri azaltmaktır. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor” dedi.

ÜMİT SENDE İNAN KİMDİR?

1974 Gaziantep doğumlu olup lise eğitimini Gaziantep’te alan Ümit Sende İnan, İstanbul Tıp Fakültesi’ni bitirdikten sonra Haydar Paşa Numune Hastanesinde asistanlık eğitimini aldı. 2010 yılının Kasım ayında asistanlık eğitimini bitirerek uzman olan Sende İnan, Anadolu’nun bazı şehirlerinde görev yaptıktan sonra 2014 yılının Temmuz ayında Batman’a geldi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete