EĞİTİM

ÖZEL BATMAN’DAN HEMŞİRELER GÜNÜ MESAJI

Özel Batman Hastanesi Yönetim Kurulu, 12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, hemşirelik mesleğinin önemine dikkat çekti.

ÖZEL BATMAN’DAN HEMŞİRELER GÜNÜ MESAJI
11-05-2016 21:05
Google News

Hemşirelik mesleğinin dikkat ve özveri isteyen bir meslek olduğunu belirten Yönetim Kurulu “Hemşirelik, insan sevgisiyle dolu, şefkat ve sabırla yapılan kutsal ve çok onurlu bir meslektir. İyileştirici hizmetlere ihtiyaç duyan ve insanlar arasında ayrım yapmadan görevini fedakârca yerine getiren hemşirelerimiz bireyin, ailenin ve toplumun sağlığının korunması, geliştirilmesi ve hastalık hallerinde iyileştirilmesi adına hizmet veren en önemli öğelerden biridir” açıklamasını yaptı.

ZİLAN HASTANESİ, HEMŞİRELERİ UNUTMADI​

Sağlık sektöründe verdiği hizmetlerle adından sıkça bahsettiren Özel Batman Zilan Hastanesi, 12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Birey ve toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi ve hasta bakımının sağlanmasında hemşirelerin büyük rol üstlendiğini açıklayan Zilan Hastanesi Yönetim Kurulu “Hemşirelik, güç çalışma şartlarını gerektiren, özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran zor bir meslektir. Hemşire din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, birey, aile ve topluma sağlığını kazandırmak için çalışır. Bu yönü düşünüldüğünde, hemşirelerin, hem eğitim açısından hem de psikolojik, sosyal ve ekonomik açıdan desteklenmesi gereken bir meslek grubu olduğu ortaya çıkmaktadır. Görevini fedakârca ve özveri ile yapan hemşirelerimizin Hemşireler Gününü kutluyoruz” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete