ROPÖRTAJ

ÖZEL BATMAN HASTANESİ, BU ALANDA DA KENDİNİ KANITLADI

Muhabirimiz Yusuf Kavak da yanımda tabi. Turgut Özal Bulvarı’nda bulunan Özel Batman Hastanesi’ndeyiz.

ÖZEL BATMAN HASTANESİ, BU ALANDA DA KENDİNİ KANITLADI
21-12-2015 20:18
Google News

Sıkı durun…

Zira lazer ve güzellik konusunda işinin ehli bir yere götüreceğim bugün sizi.

Muhabirimiz Yusuf Kavak da yanımda tabi. Turgut Özal Bulvarı’nda bulunan Özel Batman Hastanesi’ndeyiz.

Uzun yıllardır Batman halkına sağlık hizmeti veriyor bu hastane.

Demem o ki alanında uzman bir sağlık kurumu. 2 ay önce verdiği hizmetlere bir yenisini eklemiş hastanemiz ve hastalarının talebi üzerine güzellik merkezini faaliyete geçirmiş.

Burada yapılan hizmetleri yerinde görmek istedik. Hastane Müdürü Nesrin Dal ile birlikte lazer ve güzellik merkezinin kapısını çalıyoruz.

Estetiysen Sevda Çelik ve Kerim Tuncay’la keyifli bir sohbet gerçekleştiriyoruz. İkisi de alanında tecrübeli isimler. Gelen konuklarla yakından ilgilenip gülüp şakalaşıyorlar. Samimi bir ortam var anlayacağınız…

LAZER İŞLEMİ, HEKİM ONAYI İLE YAPILIYOR

Önce lazer epilasyon işleminden bahsetmelerini istiyorum. Ama tam da bu noktada bir hekimle tanıştıracağım sizi. Zira lazer işlemleri için kendisinin onayı gerekiyor. Gelişigüzel herkese lazer yapılmıyor. Hastanemizden fiş kesip Kadın Doğum Uzmanı’na görünüyorsunuz. Lazer epilasyon işlemine uygun olup olmadığınız değerlendirildikten sonra buraya yani Sevda Çelik ile Kerim Tuncay’a yönlendiriliyorsunuz. Her şey hekim gözetiminde olduğu için memnuniyet, üst seviyeye tırmanıyor tabi. Kendisinden bahsetmişken Kadın Doğum Uzmanı Zeynep Ercan’ı da tanıyalım istiyorum. Kendisi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun. İstanbul’da 5 yıl görev yapmış. Sonra Özel Batman Hastanesi’ne gelmiş. 10 yıldır da burada. Batman’ın tanınmış hekimlerinden biri. Hem güler yüzlülüğü ile hem de alanındaki başarısı ile dikkatleri toplamayı başarmış.

-Neden Özel Batman Hastanesi, diye soruyorum Sayın Ercan’a.

-Çünkü Batman’ın en iyi, en disiplinli hastanesi, diye yanıt veriyor.

Hitsizim yani kıllanma vakaları ile çok sık karşılaştıklarını söyleyen Uzmanımız, 18 yaş öncesi vatandaşlar ile gebe kadınları lazere almadıklarını belirtiyor. Hormonsal sorunu olan kişileri ise önce tedavi edip sonra lazere aldıklarını, eğer aciliyetleri var ise hormonsal tedavi ile lazer işlemini bir arada da yürütebildiklerini açıklıyor. Hekimimizden onay almadan lazer işleminin yapılamadığını öğrenince hastaneye duyduğumuz güven daha da artıyor. Zira gelişigüzel lazer işlemi yapan yerlere itimat edilmemesini söylüyor uzman hekimimiz. Uzman Hekimimiz Zeynep Ercan’ı hastalarının yanına uğurluyoruz. Zira günde yaklaşık 80–100 arası hastaya bakıyormuş.

LAZER İŞLEMİ DİOT CİHAZIYLA YAPILIYOR

Eveeeet, Güzellik Merkezi Sorumluları Sevda Çelik ve Kerim Tuncay’la sohbetimize devam ediyoruz. Lazerde son teknolojik cihazların kullanıldığını öğreniyorum. “Diot cihazı ile tüylere profesyonel bir şekilde müdahalede bulunuyoruz” diyorlar. Hijyenik bir odada, eldiven ve bonelerini giyip az sayıda seansla tüyleri kökten yok ediyorlar. Diot sistemi sayesinde 2-3 seansta kalıcı çözümler elde ettiklerini ve en inatçı tüyleri dahi ortadan kaldırabildiklerini söylüyor Estetisyenimiz Sevda Çelik. 2 ay önce hizmete girmiş olmasına rağmen kadınlar kadar erkeklerin de tüy problemi için Özel Batman Hastanesi’nin güzellik merkezinin kapısını çaldığını öğreniyoruz. Erkeklerin daha çok yüz, sırt ve göğün bölgelerindeki tüylerden kurtulmak için kendilerine geldiğini söylüyor Sayın Tuncay. Bugüne kadar gelen bütün hastaları memnun bir şekilde uğurladıklarını da söylemeyi ihmal etmiyor.

GÜZELLİĞİNİZ EMİN ELLERDE  

    

Sadece lazer mi? Elbette hayır! Demin de dediğim gibi, güzellik işlemleri de burada usta eller tarafından başarıyla yapılıyor. Cilt bakımı, leke tedavileri, akne tedavisi, manikür-pedikür, ayak bakımı… Kısacası işlem menümüz epey bir zengin… Burada yine teknolojinin son ürünü şık mı şık bir buhar cihazımız duruyor. Ozon ve buharla cilt bakımı yapılıyormuş bununla. Ama önce Hastanenin Müdürü Nesrin Dal’a danışılıyor. Eeee ne de olsa Güzellik Uzmanı Nesrin Hanım. Hastanın cildine bakıp hangi tedavinin ne şekilde yapılması gerektiğini netleştiriyor. Anlayacağınız burada da işin uzmanı giriyor devreye. Daha sonra hastamız, yine seans usulü ile belirli aralıklara buraya gelip cilt bakımını yaptırıyor. Cilt bakımında cihazın yanı sıra takviye ürünler de kullanılıyor. “Nedir bu ürünler?” diyorum.

Bu alanda kalitesi ispatlanmış Genosys’leri görüyoruz vitrinin camlarında. Fransa’nın ürünü bunlar. Profesyonel cilt bakım uzmanları tarafından öneriliyor. Bitkisel yüz maskeleri, ayak bakım kremleri, nemlendiriciler vs var. Eee bu kadar artıdan sonra “bir takdiri daha hak ettiler” diye geçiriyorum içimden.

AMAÇ EN İYİ OLMAK

Hastane Müdürü Nesrin Dal’a dönüyorum:

-Güzellik ve Lazer Epilasyon Merkeziyle neyi hedefliyorsunuz?

-Hijyenik olmayan koşullarda, hekim kontrolü olmadan yapılan güzellik ve lazer epilasyon işlemlerini sağlıklı bulmuyorum. Burada bütün işlemler uzmanlarımızın ve hekimlerimizin kontrolünde yürüyor. Bu yüzden mağduriyet durumunun oluşma riski oldukça düşük. Halk da bu güveni almış olmalı ki kısa bir süre olmasına rağmen yoğun bir talep görmekteyiz. Amacımız bu güveni boşa çıkarmadan yolumuza devam etmek ve bu alanda da hizmetin en kalitelisini verip iyi değil, en iyi olmak…

***

Özel Batman Hastanesi’nden gönlümüz rahat bir şekilde ayrılıyoruz. Tavsiyemi merak mı ediyorsunuz? Gönlünüz rahat olsun efendim. Zira orada uzman bir ekip sizi bekliyor, güzelliğiniz daim olsun...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete