GÜNDEM

ÖZEL GÜNLERİNİZİ “MASAL”A DÖNÜŞTÜRÜN

Genç girişimci Elif Esra Teker’in işletmeciliğini yaptığı Masal Organizasyon, 20 kişilik ekiple özel günlerinizi sizler için adeta masala dönüştürüyor.

ÖZEL GÜNLERİNİZİ “MASAL”A DÖNÜŞTÜRÜN
18-12-2017 19:34
Google News

Golden Plaza Kat 2, No: 210’da hizmet hayatına “merhaba” diyen Masal Organizasyon, artık özel günlerinizde yanınızda. Düğün, kına, sünnet, söz ve nişan, baby showe, doğum günü, özel gün etkinlikleri, fuar ile açılışlarını hazırlayan Masal Organizasyon, şimdiden Batman’a organizasyonculuk anlamında yeni bir soluk getirdi. Genç Girişimci Elif Esra Teker tarafından hizmete açılan işletme, 20 kişiden oluşan dev bir kadroya sahip olurken, organizasyonculuk anlamında sizlere “masal” gibi anlar yaşatacak.

“2 YIL BOYUNCA ARAŞTIRMADA BULUNDUM”

“Bir Peri Masalı” sloganıyla yola çıktıkları belirten Genç İşletmeci Teker, “yaklaşık 2 yıl boyunca organizasyonculuk sektörü alanında araştırmalarda bulundum. Kentimizin organizasyonculuk dalında yeni bir soluğa ihtiyacı olduğuna karar kıldık. Benle birlikte 20 kişilik genç arkadaşlarımızla bu yola koyulduk. Arkadaşlarımızın tümü alanında uzman kişilerden oluşuyor” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete