EĞİTİM

ÖZEL HEDEF KOZLUK KOLEJİ TAMAMLANDI

Batmanlı eğitimci Cuma Dişikırık tarafından Kozluk’a kurulan Özel Hedef Kozluk Koleji, yeni eğitim-öğretim dönemi için öğrencilerini bekliyor.

ÖZEL HEDEF KOZLUK KOLEJİ TAMAMLANDI
09-08-2015 18:53
Google News

Kozluk Tepecik Mahallesi İpekyolu üzerinde Cvd Özel Eğitim ve Sağlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Dişikırık tarafından kurulan Özel Hedef Kozluk Koleji, Ortaokul-İlkokul ve Anasınıfı alanlarında eğitim-öğretim verecek. 100 gün gibi kısa bir sürede tamamlanan okul, veli ve öğrencilerin beklentilerini karşılayacak biçimde tam donanımlı olarak inşa edildi. 8 adet ilkokul, 8 adet ortaokul ve 3 okul öncesi dersliği ile öğrencilerini ağırlayacak olan Özel Hedef Kozluk Koleji’nde aynı zamanda kapalı spor salonu, yüzme havuzu, bale-jimastik salonu, konferans salonu, açık hava anfi, halı saha ve basketbol- voleybol sahaları da öğrencilerin hizmetinde olacak.

EN İYİ YATIRIM, İNSANA YAPILAN YATIRIMDIR

25 yıllık özel eğitim-öğretim deneyimine sahip Kimya Öğretmeni olan Cuma Dişikırık yaptığı açıklamada “Kozluk’a bu kompleksi kazandırdığımız için mutluyuz. En önemli yatırımın insana ve eğitime yapılan yatırımdır Oluşturduğumuz deneyimli, özverili yönetim ve öğretmen kadromuzla ilgi-sevgi-disiplin ön planda olmak şartı ile eğitimde hedefimiz, her öğrenciyi kendi çocuğumuz gibi düşünüp onun öğrenme yeteneğine göre uygun kişisel eğitimi vermek onu geleceğe iyi hazırlamak olacaktır. Daha güzel yarınlar sloganı ile bunu gerçek hayata dönüştürmek için hiçbir fedakârlıktan kaçmayacağımızı belirtmek isterim” dedi.

BAŞVURULAR 2 EYLÜL’E KADAR SÜRECEK

Dişikırık, başvuru sürecine ilişkin yaptığı bilgilendirmede “Kolejimize devlet eğitim desteğinden yararlanılarak başvurulabilir. Eğitim desteği için 10 Ağustos–2 Eylül arasında e-okul üzerinden başvuruda bulunabilirler. 4–10 Eylül arası tercih dönemi ve sonrasında 11 Eylül’de sonuçlar ilan edilecektir. 14–21 Eylül kayıt ve nakiller 22 Eylül’de ise ek yerleştirmeler yapılacaktır. Velilerimizin bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ederiz. Devlet Eğitim Desteği Ortaokul için 3750 TL-ilkokul için 3220 TL-okul öncesi (anasınıfı) 2680 TL olacaktır. Kozluk’ta bulunan velilere tavsiyem çocuklarına yatırım yapmaları olacaktır. Kolejimizde önümüzde hafta içerisinde MEB onayımız sonrası ilk yılımıza özel bir kampanyalı kayıt dönemi başlatacağımızı müjdelemek isterim” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete