GÜNDEM

ÖZEL İDARE’DEN YANIT VAR

Başyazarımız Recep Kavuş, Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından Kıra Dağı’nda oluşturulan mesire alanının bakımsız kaldığını kaleme aldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, yazıya sosyal medya aracılığı ile yanıt verdi.

ÖZEL İDARE’DEN YANIT VAR
25-03-2019 15:59
Google News

VATANDAŞTAN DUYARLILIK BEKLİYORUZ

Özer “Ben bu projeye karar verirken, risk almaya değer ihtiyacın ne kadar büyük olduğunu, bu alanların yapımı ve işletmelerinin zorluğuna göğüs germeyi göze alarak, başlangıç bütçesi göz önüne alındığında etap etap olacağını öngörerek, 5–10 yıl sonraki halini hayal etmenin mutluluğu ve emeği geçecek olanların alacağı hayır dualarını düşünerek yola çıktım.

Endişe ve eleştirilerinizi paylaşıyorum. Mesire Alanı ile ilgili bakım onarım, işletme ve ilave çalışmalarımız var. Bugün bile sol alanın tek yön olması için tel örgü boyunca gereken güzergâhı, girişe işletmesini finanse edecek sistemi, ek yapılması gereken park alanını, yeni büyük oyun gruplarının yerlerini, yeni fidanların ekileceği alanları peyzaj mimarı ve inşaat mühendislerimizle gezdim. Alanımızın sahiplenip korunması, temiz tutulması ve bir sistem kurulması gerekiyor. Vatandaşlarımızın duyarlılığına ihtiyacımız var. Sayın Valimiz mesire alanımızı inceledi, duyarlı ve hassas davranarak ilave kaynak sağlama ve en iyi şekilde işletilmesi için talimatlar vermiştir. Çalışmalarımız sürüyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?