EĞİTİM

ÖZEL İRFAN’LI ÖĞRENCİLER, GAZETEMİZDEYDİ

Batman’da eğitim-öğretim alanında adından sıklıkla bahsettiren Özel İrfan Okulu öğrencileri, gazetemizi ziyaret ederek habercilikle ilgili bilgi aldı.

ÖZEL İRFAN’LI ÖĞRENCİLER, GAZETEMİZDEYDİ
12-11-2015 18:42
Google News

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mecit Yıldırım ile birlikte gazetemize gelen 20 kişilik öğrenci grubu, Gazetemizin Sahibi Ercan Atay ile sohbet etti. Öğrenciler Atay’a gazetecilikle ilgili sorular sorarak çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sonsöz Gazetesi Sahibi Ercan Atay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazeteciliğin zor bir meslek olduğuna dikkat çekti.

Gazetecilik mesleğini icra ederken vicdan duyguları ile hareket ettiklerini anlatan Atay “Her şeyden önce toplum yararına haberler yapmaya çalışıyoruz. Öncelikli hedefimiz amacımız kamuoyunu bilgilendirmektir. Bunun için ekip olarak çalışıyoruz” dedi.

OKULUMUZ MARKA OLDU

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mecit Yıldırım ise, 7. sınıf öğrencileri ile beraber İletişim ve İnsan İlişkileri Ünitesi dersi kapsamında yerel gazeteleri ziyaret ettiklerini kaydetti. Okul olarak öğrencilere en iyi eğitim-öğretimi sunmak için çalıştıklarını anlatan Yıldırım “Okulumuz Batman’da marka olmuş durumda. Önceliğimiz her zaman öğrencilerimizdir. Bu kapsamda Batman’da yayın yapan yerel gazeteleri ziyaret edip, çalışmaları hakkında bilgi alıyoruz” dedi. Yapılan ziyaretin ardından öğrenciler, Atay’a çiçek takdim etti. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete