EĞİTİM

ÖZEL YETENEK KURSLARININ AÇILIŞI YAPILDI

Milli Eğitim ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Özel Yetenek kurslarının açılış programı 19 Mayıs semt stadyumunda yapıldı.

ÖZEL YETENEK KURSLARININ AÇILIŞI YAPILDI
16-06-2014 20:06
Google News

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen etkinliğe Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milletvekili Ziver Özdemir, çok sayıda sporcu ve öğrenci katıldı. Sahada özel yetenek sınavları için antrenman yapan öğrencilerle bir araya gelen Bakan Şimşek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BİSİKLET…

Törende ayrıca Bakan Mehmet Şimşek, Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi dönem birincilerine ve TPAO Petrolspor Atletizm ve Güreş takımlarında ulusal ve uluslararası düzeyde başarı gösteren sporculara bisiklet hediye etti.

Törende konuşan Bakan Şimşek, gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini, Türkiye bütçesinin yüzde 25'ine denk gelen 80 milyar lirayı eğitime ayırdıklarını ifade etti. Bu güne kadar 450 öğrencinin müzik, resim ve beden eğitimi gibi faklı dallarda yetenek sınavlarına hazırlandığını hatırlatan Şimşek, bugüne kadar 393 öğrencinin çeşitli üniversitelere yerleştirildiğini belirtti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete