EĞİTİM

“ÖZELDE OKUMAK ARTIK İMKÂNSIZ DEĞİL”

Kentin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Özel Basut Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Basut, kolejlerde okumanın imkânsız olarak görülmemesi gerektiğini açıkladı.

“ÖZELDE OKUMAK ARTIK İMKÂNSIZ DEĞİL”
10-08-2017 19:55
Google News

Batman’da özel okulların hızla arttığını belirten Basut “Bu, Batmanlı Hemşerilerime bir nimettir. Bu nimetten faydalanın. Çocuğumu özel okula gönderemem deyip, ümidinizi kesmeyin. Basut Kolejinde bulunan sağlık ve hemşirelik okulumuzu mutlaka arayın. Herkesin, çocuğunu özel okulda okutturabileceğini göreceksiniz. Devlet, özelde okuyanlara eğitim desteği veriyor. İlköğretim, Ortaöğretim ve Anadolu Lisesine 4 bin 280 TL destek veriliyor. Bu destek, gelir düzeyi düşük olana ve üniversitede çocuğu olana çıkar” dedi.

“GELİRİ DÜŞÜK AİLELERE İNDİRİM YAPIYORUZ”

Basut Koleji’nin fiyat tarifelerini de açıklayan Basut “Anadolu Lisesi için 10 bin 500 TL, normal ücretimize devlet de 4 bin 280 TL destek verince 10 bin 500 TL yerine sadece cebinizden 6 bin 220 TL ödüyorsunuz. Geliri düşük hemşerilerimize yüzde 30 indirim yapıyoruz. Geriye kalan 4 bin 354 TL’yi 12 aya böldüğümüzde her ay 350 TL ödüyorsunuz. Özel Basut Koleji 27 yıl evvel Doğu ve Güneydoğu’nun ilk temelini attı. Şimdi de yeni okullarımızın temelini atacağız. Batman’ın en geniş eğitim birimi ve en güzel sosyal spor alanlarını barındıran bir eğitim kurumu inşa edeceğiz” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete