SİYASET

“ÖZGÜRLÜKLERİN ÖNÜNÜ AÇTIK”

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanlığı Batman İl Koordinatörü, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Batman'ı ziyaret ederek AK Parti Batman İl Başkanlığında partililer ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

“ÖZGÜRLÜKLERİN ÖNÜNÜ AÇTIK”
23-09-2020 17:26
Google News

 

TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ AK PARTİ AÇTI
Yaman, Merkez İlçe Kongresi öncesi teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Muhtarlar, mahalle başkanları, ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile toplantılar yapan Yaman, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla da tek tek özel görüşmeler gerçekleştirerek görüşlerini dinledi. 

ÖZGÜRLÜKLERİN ÖNÜNÜ AÇTIK
Yaman, AK Parti Hükümeti döneminde yaşanan gelişmelerden bahsederken “Pandemi sürecinde sağlık sistemimizin gücünü tüm dünya gördü. Biz sadece sağlık alanında değil her açıdan Türkiye’yi büyüttük. Benim ülkemde bizlerin verdiği vergilerle başörtülü bacılarımız okutulmuyordu. Benim ülkemde 14 yaşına kadar çocukların Kur’an öğrenmesi yasaktı. Kürtçe konuşmak yasaktı. Biz bunların hepsini kaldırdık mı? Kaldırdık. Bütün bu özgürlüklerin önünü AK Parti açtı” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete