GÜNDEM

ÖZTÜZÜN “SÖZ VERİYORUM, YOKSUL HALKLA BİRLİKTE OLACAĞIM”

Abdullah Öcalan’ın Avukatı Mehdi Öztüzün, son süreçte yaşanan çatışma ve operasyonlara karşı sosyal medya üzerinden çağrı yaptı.

ÖZTÜZÜN “SÖZ VERİYORUM, YOKSUL HALKLA BİRLİKTE OLACAĞIM”
17-12-2015 19:54
Google News

Bölgede çatışma ve operasyonların gün geçtikçe şiddetlendiğini, ardı ardına ölüm haberlerinin geldiğini belirten Öztüzün, acil olarak müzakere masasına dönülmesi gerektiğini söyledi.

“DÖNEMİN SLOGANI MÜZAKERE OLMALI”

Öztüzün, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Zor değil, hemen yarın İmralı adasına gidilebilir. Bu ateşi söndürebilecek tek şahsiyet, Kürt halk önderidir. Türkiye ve Ortadoğu rahat nefes alır. Ağırlaştırılmış tecride son, acil müzakereler başlasın. Kürt halk önderi ile müzakere etmeyenler, çatışmaların ve savaşın devamından yanadırlar. Ağırlaştırılmış tecride son, müzakere hemen şimdi... Bu dönemin sloganı bu olmalı. Kürt halk önderinin, Batman'da tek avukatı olarak, söz veriyorum. Her olumsuz duruma rağmen, yaşamım ve duruşumla bu onura layık olacağım ve yoksul Batman halkıyla beraber olacağım. Ağırlaştırılmış tecride son, müzakere hemen şimdi” ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete