GÜNDEM

PAMUKÇU’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

PAMUKÇU’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

PAMUKÇU’DAN  GAZETEMİZE ZİYARET
07-08-2014 20:14
Google News

Kamu Hastaneleri Birliği GenelSekreteri Dr. M. Hakan Pamukçu,
gazetemize hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ercan Atay’la
görüşen Pamukçu, sağlık alanında Batman ve ilçelerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Gercüş Devlet Hastanesinde hizmet vermeye hazırlanan ameliyathane servisinin Gercüş ve Hasankeyf halkına hitap edeceğini vurgulayan Pamukçu “Gercüş’te devreye giren ameliyathane servisimizde 4 makine bunacak. Hasankeyf, Gercüş ve hatta Mardin’in Dargeçit ilçesi de bu servisten faydalanabilecek. Gercüş Devlet Hastanesinin ameliyathane servisinden hizmet alabilecek olan hastalar, buradan sağlık hizmeti alacak. Böylece Batman hastanesinin yükü hafifletilmiş olacak. Bu nedenle Gercüş Hastanesinin doktor kadrosunu güçlü tutmaya çalışıyoruz. Bunun dışında Kozluk Devlet Hastanesi de oldukça büyük. Buranın doktor kadrosunu da güçlü tutuyoruz” dedi.
BÖLGE’YE YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ...
Batman Bölge Devlet Hastanesinin her geçen gün ilerleme kaydettiğini ifade eden Dr. Pamukçu “yoğun bakımla ilgili çalışmalarımız olacak. Gerekli izinleri aldık, ihaleler yapılacak. Hastaneye kurulacak olan yoğun bakım ünitesiyle başka illere sevki azaltmış olacağız. Şu anda hastanede 110 doktor görev yapıyor. Gece vardiyasında dahi hastanemizde kardiyolojiden dahiliyeye, nörolojiden ortopediye kadar bütün cerrahlar burada bulunuyor” şeklinde konuştu.
VALİ’NİN TUTUMU, BİZİ RAHATLATIYOR
Son Valiler Kararnamesi ile Batman’a atanan Vali Azmi Çelik’in tutumunun, çalışmaları kolaylaştırdığını belirten Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Hakan Pamukçu “Sayın Vali, sağlık alanındaki gelişmeleri çok yakından takip ediyor. Yaşanan sıkıntıları birebir bize iletiyor ve bu sıkıntının giderilip giderilmediğini de bizzat takip ediyor. Bu da işimizi hafifletiyor” dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?