ESNAF HABERLERİ

Pandora’da güzellik garanti...

Pandora Güzellik Merkezi, Gültepe Mahallesi Astorya Sitesi altında güzelliğin garantili adresi olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Pandora’da güzellik garanti...
07-01-2023 13:02
07-01-2023 13:56
BATMAN
Google News

KAMPANYALARI KAÇIRMAYIN

Batman’ın tanınmış fotoğrafçısı Seda Tuba Öncü tarafından yönetilen Pandora, erkek ve kadın müşterilerine güzellik ve bakım işlemlerini uygularken, yeni yıl kampanyalarıyla da yüzleri güldürüyor. Son teknoloji cihazlarla donatılmış güzellik merkezinde, profesyonel cilt bakımı, epilasyon, manikür, pedikür, kalıcı makyaj, lazer, kalıcı oje, kirpik lifting, el ve ayak bakımı, kaş dizayn, epilasyon gibi hem kadınlara hem erkeklere hizmet veriliyor.

İŞLEMLER, TECRÜBELİ VE PROFESYONEL EKİPLE YAPILIYOR

İşletme Yöneticisi Seda Tuba “Batman’ın kurulan ilk güzellik merkezlerinden olmamız dolayısıyla sektörde yeni değiliz. Çalışanlarımızın hepsi üniversite mezunudur. Para odaklı değil, memnuniyet odaklı çalışıyoruz. Bu sebeple buradan ayrılan müşterilerimizin yüzde 99'u memnun ayrılıyor. Müşterilerimizi ilk önce cilt analizine alıyoruz ve buna göre seans sayısını belirtiyoruz. İşlemlerimiz garantilidir. Şu ana kadar lazerde yanık hatası olmayan nadir merkezlerden biriyiz” dedi.

GÜZELLİK TANRIÇASININ KUTUSU…

Bir güvenlik tanrıçasının kutusu anlamına gelen Pandora Güzellik Merkezi, haftanın 7 günü 09.00719.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Piyasa ortalamasının altında fiyatlarla hizmet verdikleri ifade eden Öncü “Özellikle kamu, memur ve kurum kesimi ile anlaşmalarımız var. İndirim olanaklarımız mevcuttur, faydalanmak isteyenler bir aralığa kadar faydalanabilirler.  Açılışımıza özel fiyatlarımız ve yılbaşına özel kampanyalarımız ile sizleri bekliyoruz” dedi. Pandora Güzellik Merkezine 0552 672 72 22 numaralı hattan ulaşabilir, instagramda @pandoraguzellikmerkezii hesabından takip edebilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete