SPOR

“PANİĞE GEREK YOK”

Sezonun ilk maçında istenen sonucu alamayan Petrolspor için yapılan eleştirilere açıklama getiren Petrolspor Kulübü Başkanı Ekrem Konaç “Paniğe gerek yok” dedi.

“PANİĞE GEREK YOK”
04-09-2018 23:09
Google News

 

“KÖTÜ GÜNÜMÜZDE YANIMIZDA OLUN”

Yeni sezonun ilk maçında sahasında konuk ettiği Urfa Karaköprü Belediyespor karşısında alınan beraberlikle eleştiri yağmurunu tutulan Petrolspor için Başkan Ekrem Konaç “Lige 3 puanla başlamak istedik ama son dakikalarda yediğimiz penaltı golle 1 puan aldık. Karaköprüspor karşısında 86. dakikada penaltıdan yediğimiz golle 1 puan alabildik. Sıcak havaya rağmen futbolcularımız gerçek performanslarını sahaya yansıtamadı. Mücadeleci ruhumuzu sahada göremedik. Ben takımıma inanıyorum. Bu takım başarılı olacaktır. Kötü günümüzde herkesin, yanımızda olması gerekir” dedi.

“YOLUN BAŞINDAYIZ”

Yapılan eleştirilerden gerekli dersler aldıklarını da belirten Başkan Konaç, “Maçın analizini teknik heyetimiz ile birlikte yaptık. Yapılan eleştiriler genellikle olumlu. Bu eleştirilerden dersler çıkaracağız. Biz daha yolun başındayız. Lig uzun bir maraton bu maratondan mutlu sona ulaşacağız. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete