SPOR

PARAMIZ YOK AMA AZMİMİZ VAR

Petrolspor Yönetimi, sezon öncesi basın mensuplarının karşısına geçti.

PARAMIZ YOK AMA AZMİMİZ VAR
26-07-2019 21:10
Google News

 

Artukbey’de yapılan kahvaltılı basın toplantısına Petrolspor Başkanı Ekrem Konaç, Teknik Direktör Orhan Kapuci, Sportif Direktör İlhan Eker, Medya ve Basın Sorumlusu Şehmus Sınır katıldı.
 

YALNIZLIK İÇİNDEYİZ
Petrolspor Başkanı Ekrem Konaç “Geçen sezon sonu kulübü devretme noktasına gelmiştik, yönetim de metal yorgunluk vardı. İlk sezonumuzda başarıya çok açtık. Ama çok yıprandık. Bu sezon için Lig fikstürümüz 30 Temmuz’da çekiliyor. Ligler 1 Eylülde başlayacak. 1 aylık çalışma vaktimiz var. Çok ciddi bir yalnızlık içindeyiz. Zaman zaman moralimizi yükselden destekler oldu ama devam etmedi. İşadamlarına ve kurumlara destek ziyaretlerine gideceğiz. Güçlü bir yönetim, güçlü bir dayanışma kurup yola çıkmak istiyoruz. Eski heyecanımız olmasa da azmimiz var. Burası batman. Biz ayağı kalkarız. Yeter ki dayanışma içinde olalım. Çalışanının da futbolcusuna kadar Petrolspor’u sahiplenen iyi bir takım kurmayı düşünüyoruz. Teknik kadromuza da güveniyoruz. Transfer için ciddi görüşmelerimiz var ama bütçe sıkıntısı yaşıyoruz. Mütevazı bir kadro bile kursak şuan 2 milyona ihtiyacımız var. İyi bir takım kurmak için en az 3 milyona ihtiyacımız var. Bize destek çıkılırsa çok iyi transferimiz yolda. Şuna kadar 5 oyuncu transfer ettik. Önümüzdeki sezon kulübümüzün 60.yılını kutlayacağız. Geçmişteki hatalarımızdan ders alıp önümüze bakıyoruz. Herkesten destek bekliyoruz” dedi.
 

KAPUCİ; EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN BURADAYIZ
Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapuci da “Takımı üst sıralara çıkarmak için çalışacağız. Teknik ekibimle göreve geliyorum. Yardımcı Antrenörüm Nazım Kurt olacak, Kaleci Antrenörü için görüşmelerim sürüyor. 1 yardımcım ve 1 kaleci antrenörüm olacak” dedi.
“EKER; BURAYA PETROLSPOR İÇİN GELDİK”
Petrolspor Sportif Direktörlük görevine getirilen İlhan Eker ise “İşbirliği içinde bu sıkıntılı süreçte takımı en iyi yere getirmek için çalıcağız. Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, 40 yıllık arkadaşımız. Ama yönetime onun için gelmedik. Batman için görevdeyiz. Herkes destek verirse biz takımı en iyi yerlere getireceğiz” dedi. 
PETROLSPOR, KAMPA GİTTİ
Kamp masrafları Muzaffer Nasıroğlu’ndan
Petrolspor, 13 günlük kamp için dün Kamp Bolu Gerede Spor Tesisine gitti
Önceki gün Teknik Direktör Orhan Kapuci yönetiminde Batman’da toplanan Kulüp Oyuncuları, 13 gün sürecek kamp için Bolu’ya gitti. Petrolspor Başkanı Ekrem Konaç “13 gün sürecek kampımızı Fernas Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu karşılayacak. kendisine teşekkür ediyoruz. Aynı duyarlığı diğer işadamlarından da bekliyoruz” dedi

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete