GÜNDEM

PARK HALİNDEKİ AMBULANS ALEV ALDI

Batman’da Sağlık Bakanlığı’na ait park halindeki ambulans alev aldı. Kullanılamaz hale gelen ambulansın saldırıya uğrayıp uğramadığı araştırılıyor.

PARK HALİNDEKİ AMBULANS ALEV ALDI
29-01-2016 21:47
Google News

Alınan bilgilere göre, 19 Mayıs Mahallesinde bulunan Toplum Sağlığı Merkezi önünde park halindeki ambulans, bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Sağlık merkezi önünde bulunan ambulansın alev aldığını fark eden personel, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev alan ambulansı söndürme çalışması başlattı. Ambulans kullanılmaz hale gelirken olay yerine çok sayıda güvenlik güçleri sevk edildi. Bölgede güvenlik önlemi alan polis, olay yerinde geniş çaplı inceleme yaptı. Yanan ambulanstan inceleme yapan polis ekipleri olayın saldırı olup olmadığını araştırıyor. Olayı duyan mahalle sakinleri, patlama üzerine sokağa indiklerini ve bu sırada ambulansın yandığını gördüklerini söyledi.

İLK İNCELEMELER ARIZAYI İŞARET EDİYOR

İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi, 19 Mayıs Mahallesi Toplum Sağlığı Merkezi binasında konuşlanan 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunun önünde park halinde bulunan ambulansın alev alması olayı ile ilgili açıklama yaptı. Dr. Bodakçi, açıklamasında “Yaptığımız ilk incelemelerde yangının aracın elektrik aksamında olan bir arızadan olduğu düşünülmektedir. Ancak kesin sonucun kriminal inceleme neticesinde çıkacağından tüm ihtimaller göz önünde bulundurulmaktadır. Emniyet ekiplerince detaylı bir inceleme ve tahkikat sürdürülmektedir. Sevindiğimiz husus herhangi bir can kaybı veyahut yaralanma olmamasıdır. 19 Mayıs Mahallesi ve Çay Mahallesi bölgesinde ambulans hizmeti sekteye uğratılmamış olup ilgili istasyonumuza ambulans takviyesi yapılmıştır” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete