GÜNDEM

Parkta bayram töreni…

Batman Valiliği tarafından Atatürk Parkında resmi bayramlaşma töreni düzenlendi.

Parkta bayram töreni…
02-05-2022 12:59
02-05-2022 13:01
BATMAN
Google News

Törene Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin,  Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir,  Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, kurum yöneticileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

"HUZUR İÇİNDE BİR RAMAZAN GEÇİRDİK"

Programda konuşan Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir “Özellikle Ramazan Ayının maneviyatı, toplumun bütün katmanlarına sirayet etti. Yardımlaşmada, muhabbette, ziyarette, akrabalarla bir araya gelmekte, fakir fukarayla sofrasını paylaşmakta, tasasını ve sevincini paylaşmaya nasip oldu. Biz de hep birlikte kendi çapımızda yardımlaşma müessesini çalıştırarak güzel ve huzur içinde bir Ramazan geçirdik. Sizlerin nezdinde bütün Batmanlı hemşerilerimin ve bütün İslam aleminin bayramını tebrik ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum" dedi

"DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEKLERİ BATMAN'DA VERİLDİ"

Parkta vatandaşlarla bayramlaşan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin ise “Bugün Ramazan Bayramının birinci günü. Mübarek Ramazan ayını hep beraber idrak ettik. Batman için ramazan ayı gerçekten güzel geçti. Yağmurlar yağdı, çiftçimizin yüzü güldü. Batmanda bayramlaşma öncesinde fitreler, zekâtlar verildi, gıda paketleri dağıtıldı. Böylece dayanışmanın en güzel örnekleri de Batman'da verildi. Zaten millet olabilmenin ortak vasfı, ortak tasada, ortak kıvançta, ortak gelecekte birliktelik demektir. İşte bunu yakaladığımız zaman önümüzde duracak hiçbir güç yoktur. Ailelerinizle birlikte ramazan bayramınızı kutluyorum. İnşallah nice bayramlara Rabbim sağlıkla, sıhhatla, refah içinde, hep birlikte ulaştırmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete