GÜNDEM

Parkta çalışmalar adım adım…

2022 Yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin Başkanlığında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşti. Toplantıda kurum ve kuruluş müdürleri, faaliyet ve çalışmaları ile ilgili sunum yaptı.

Parkta çalışmalar adım adım…
14-04-2022 10:42
14-04-2022 10:44
BATMAN
Google News

BAŞKAN YARDIMCISI ÖZKAN SUNUM YAPTI

Batman Belediyesi çalışmaları hakkında kurul üyelerine bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan “5 projemiz bitmiş, 18 projemiz devam etmekte olup, 4 projemiz ise ihale aşamasındadır. Projelerimizin tutarı 162 milyon 169 bin liradır. Susam, Kekik ve Lavanta Sokaklarında çalışmalar devam ediyor. İstiklal Parkı çalışması, sulama kanalı etrafında ki peyzaj çalışmalarımız devam ediyor. Muhtelif yerlerdeki kaldırım ve parke taşı çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

“HEDEF 160 BİN TON ASFALT”

Özkan, “Hedefimiz yaz sezonunda 160 bin ton asfalt yerimi yapmayı hedefliyoruz. Mahallelerimizde yapmış olduğumuz altyapı çalışmalarından dolayı bozulan kaldırımlar ve yolların onarım işlemleri devam etmektedir. Batman Belediyesi Ek Hizmet Binası’nın yapımı devam ediyor. İnşallah yılsonunda bitirip hizmete sunmayı düşünüyoruz. İl Emniyet Müdürlüğü’nün Atatürk Parkı yanında bulunan lojmanlarına karşılık yaptığımız hizmet binası bitme aşamasında. Burası bittikten sonra çocuk polisi karakolu ve lojmanları Atatürk Parkı’na dahil edeceğiz” dedi. (Bayram Ayhan)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?