SİYASET

PARTİ BİNASINDA BÖCEK ŞOKU!

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Batman Siyaset Akademisi bürosunda klima şarteline yerleştirilmiş halde dinleme cihazı bulundu.

PARTİ BİNASINDA BÖCEK ŞOKU!
17-02-2016 17:55
Google News

Yerleştirilen cihazla parti binasının dinlendiği ortaya çıktı.

KLİMAYI TADİLATI SIRASINDA BULUNDU

Olay, DBP’nin Turgut Özal Bulvarı Çırağan Lokantası üstündeki bürosunda meydana geldi. Bozulan klimayı tamir etmek isteyen partililer, klimanın şartelini kapatmak istediği sırada ilginç bir cisim buldu. Olay yerine çağrılan güvenlik görevlileri tarafından cisimde inceleme yapıldı. Bulunan cihaz, incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

“EVİN DOĞALGAZ BORUSUNU DELMİŞLER”

HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, cihazın kim ya da kimler tarafından konulduğunun bilinmediğini söyledi. Milletvekili Aslan, açıklamasında “Birkaç ay önce bir şekilde içeri girmişler ve bu cihazı yerleştirmişler. Doğal gaz borusunu delmişler, içerisi gaz dolmuş. Biri burada tüp yakmaya kalksa ya da çakmakla sigarasını yaksa havaya uçacaktık. Bu kadar zalim bu kadar vahşidirler. Ama Allah’tan bu gaz kaçağı arkadaşlar tarafından fark edilmiş ve tedbir alınmıştır. Bütün Türkiye halkı şunu bilsin ki bu sadece Kürtlere değil aslında tüm halklara yapılmıştır” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete