GÜNDEM

PARTİ LİDERLERİNDEN BEJAN’A DESTEK

Batman Firması Erkam Yazılım’ın Genel Müdürü Behmen Doğu, DEVA Partisi, HÜDA PAR, HDP ve CHP liderleri ile görüşerek, Bejan projesini tanıttı. liderler, dünyanın ilk Kürtçe çocuk oyunu olan Bejan’a destek verdi.

PARTİ LİDERLERİNDEN BEJAN’A DESTEK
27-11-2020 18:44
Google News

 

Bejan Oyun, Bejan Çizgi Film, Bejan Eğitim Seti ve Bejan oyuncak olmak üzere 4 farklı alanda piyasa çıkan Bejan, aydın, yazar, gazeteci, sanatçı, sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerden destek gördü. Proje Sahibi Erkam Yazılım Genel Müdürü Behmen Doğu, Bejan projesinin tanıtımı için siyasi parti liderleriyle görüştü.

BEJAN, LİDERLERE TANITILDI
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, HDP Genel Başkanı Mithat Sancar ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bejan projesini ilgiyle karşıladı. Batman Firması Erkam Yazılım’ın Genel Müdürü Behmen Doğu, siyasi parti liderlerine Bejan eğitim seti hediye ettiğini belirterek, Bejan Hasankeyf’te adlı uzun metraj çizgi filminin de merak uyandırdığını kaydetti. Doğu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu ile görüşmek için randevu talep ettiğini de sözlerine ekledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete