GÜNDEM

PEDALLAR BATMAN’DA ÇEVRİLDİ

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından ilk etabı Mardin’de yapılan Uluslararası Medeniyetler Bisiklet Turu’nun ikinci etabı Batman’da gerçekleştirildi.

PEDALLAR BATMAN’DA ÇEVRİLDİ
24-05-2017 20:55
Google News

İL PROTOKOLÜ İZLEDİ

Uluslararası Medeniyetler Bisiklet Turu’nun ikinci etabını Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bayram Akgül, Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Emniyet Müdürü M. Ali Kaplan, Gençlik ve Spor Müdürü Halil Eren izledi.

BAŞLAMA DÜDÜĞÜNÜ VALİ ÇALDI

Vali Deniz’in startını verdiği bisiklet turnuvasında, elit erkekler, genç erkekler, yıldız erkekler ve master erkekler olmak üzere 4 kategoride, 35’i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 152 sporcu ter döktü.

KASK VE DİZLİKLERLE ŞOV YAPTILAR

Başlama düdüğünün çalması ile birlikte, dizlik ve kaskları ile bisikletlerinin pedallarını çeviren sporcular, adeta şov yaptı. Batman Park AVM önünden yarışa başlayan sporcular, Çömçe Kavşağından dönüş alıp tekrar Batman Park AVM önüne kadar 10 tur yaparak yarışı tamamladı. Nefes kesen yarışma, 10 turun ardından finish çizgisine gelinmesi ile sona erdi.

TRT SPOR VE NTV’DE CANLI YAYINLANDI

35’i yabancı uyruklu olmak üzere farklı illerden 152 sporcunun katıldığı etkinlik, TRT Spor ve NTV ekranlarında canlı olarak yayınlandı. Tüm Türkiye’den izlenen programda Batman’ın tanıtımı yapıldı.

KOCAELİLİ SPORCULAR DERECE ELDE ETTİ

Güneydoğu illerini kapsayan Uluslararası Medeniyetler Bisiklet Turu’nun Batman Etabında,

Büyük Erkeklerde Kocaeli Brisa Spor'dan 13 numaralı forması ile Abdülkadir Kelleci, 12 numaralı formasıyla Kemal Küçükbay 29 numaralı formasıyla Torku Şeker Spor'dan Sinan Onat Yılmaz  ilk üçü paylaştı.

GENÇ ERKEKLERDE DERECE ELDE EDEN SPORCULAR:

Genç Erkeklerde ise Ahmet Örencik (Salcano Kapadokya Bisiklet), Halil İbrahim Doğan (Kocaeli Brisa Spor) ile Ahmet Törön (Konya Gençlik Spor) ilk üçü paylaştı.

FERDİ SPOR DALINDA DERECE ALANLAR:

Genç Erkeklerde Ferdi Spor dalında Nevzat Kıral, Tekirdağ Gençlik Hizmetlerinden Mutlu Erçevik ve Bolu Gençlik Merkezinden Volkan Arslan ilk üçü paylaştı.

YILDIZ ERKEKLERDE KONYALI SPORCULAR ÖNE ÇIKTI

Yıldız Erkeklerde Konya Gençlik Spor'dan Ramazan Dağlı ve Konya Taşken Spor'dan Fatih Deniz ile Hamza Duran ilk üçü paylaştı. Derece elde eden sporcular. Kupa ve madalyalarla ödüllendirildi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete