GÜNDEM

PENSAN'IN BATMAN FUARI START ALDI

Pensan Fatih Kırtasiye Ürünlerinin Batman Fuarı, Atlıhan Park Otel’de start aldı. 2 gün sürecek etkinliğin ilk gününe kırtasiyeciler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

PENSAN'IN BATMAN FUARI START ALDI
29-04-2017 18:55
Google News

ETKİNLİK HAFTA SONUNA KADAR AÇIK

Ürün satış etkinliğinin hafta sonuna kadar açık olacağını belirten Firma Yetkilisi Osman Bağaç "Bugünkü etkinliğimizin amacı kırtasiyeci arkadaşların yeni ürünleri görmesi ve alması içindir. Tüm Pensan Fatih kırtasiye ürünlerimizi burada sergiliyoruz. Ürünlerini 56 ülkeye ihraç eden Pensan Fatih Kalem Firmasını, Türkiye’nin dört bir yanına taşıyoruz. Şuana kadar 80 fuar gerçekleştirdik. Bütün illerde satış bayiliğimiz bulunmaktadır” dedi.

“TÜM KIRTASİYECİ ARKADAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Fuara tüm öğrenci ve velilerin yanı sıra kırtasiye esnafını da beklediklerini söyleyen Bağaç “Satış etkinliğimiz Pazar günü akşam saatlerinde son bulacaktır. Kırtasiyeci arkadaşlarımız satış etkinliğimizde tüm Pensan Fatih kırtasiye ürünlerini bir arada bulma imkânı buluyorlar. En büyük özelliğimiz yerli üretici olmamızdır. Bu tür etkinlikleri ilk biz yaptık. 2014 yılından beri her ilde satış etkinliği ve fuar gerçekleştiriyoruz. Kırtasiyeci arkadaşlarımızdan da olumlu tepkiler alıyoruz. Her yıl kırtasiye sektöründe 15-20 çeşit ürün çıkarmaktayız. Bu yılda yeni sezon için yeni ürünlerimiz bulunmaktadır. Tüm kırtasiyeci ve Batmanlıları Pensan Fatih kırtasiye ürünleri satış etkinliğine bekliyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete