EĞİTİM

PEPSİCO, KIZLARIMIZI İSTANBUL’DA AĞIRLIYOR

PepsiCo, eğitimde fırsat eşitsizliğiyle mücadeleye katkıda bulunmak üzere yürüttüğü Kızlarımız Okuyor projesi kapsamında Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Mardin’den kız öğrencileri İstanbul’daki Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde ağırlayarak iş hayatına hazırlanmalarına destek veriyor.

PEPSİCO, KIZLARIMIZI İSTANBUL’DA AĞIRLIYOR
06-08-2018 22:47
Google News

 

6 GÜNLÜK ÖZEL SERTİFİKA PROGRAMI

Eğitimlerin üçüncüsü bu yıl Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) ortaklığıyla gerçekleştirilecek, Güneydoğu İllerinden  6 kız öğrenci, 6 günlük çok özel bir eğitim programıyla İstanbul’da ağırlanacak. Öğrenciler, program sonunda Kişisel Liderlik, Çalışma Yaşamının Püf Noktaları, Mülakat Teknikleri, Kariyer Yönetimi ve Etkili İletişim eğitimlerine katılım sağladıklarına dair Bahçeşehir Üniversitesi sertifikası alacak.

“FAYDA GÖZETEN PERFORMANS”

Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) Direktörü Dr. Öğr. Üyesi F. Elif Çetin “BAUSEM olarak, PepsiCo tarafından hayata geçirilen Kızlarımız Okuyor projesine dahil olmaktan, kendilerini eğitmek ve geliştirmek isteyen ancak ekonomik kısıtlardan ötürü bu fırsata sahip olamayan kızlarımız gelecek planlarını yaparken onları desteklemekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete