GÜNDEM

PERSONELE MOTİVASYON SEMİNERİ…

PERSONELE MOTİVASYON SEMİNERİ…

PERSONELE MOTİVASYON SEMİNERİ…
21-12-2014 17:13
Google News

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, kurumda personellerine yönelik “motivasyon verimlilik ve kurum kültürü” konulu seminer düzenledi.

Seminere Vali Yardımcısı Cihat Arık, İl Müdürü Nurettin Kiyas, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri ile kurum çalışanları katıldı. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim ve Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt, moral ve motivasyon pratikleri konusunda bilgilendirme yaptı.

SEMİNERİN AMACI VERİMLİLİK…

Verdiği seminer hakkında bilgilendirmede bulunan Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt “İnsanlar kendi güçlerini ve yeteneklerini kullandıkları andan itibaren her şeyin üstesinden gelebilecek güce ve zekâya sahiplerdir. Bugünkü seminerimizde insanların kendi güçlerini nasıl ortaya çıkaracaklarını, bunu kurumda ve ailede nasıl kullanacaklarını ve kendilerine nasıl empoze edeceklerine dair bilgiler verdik. Burada önemli olan insanların ihtiyaçlarının ne olduğunu belirleyip bundan sonraki süreçte daha sağlıklı bir şekilde, hem kurumda, hem de aile içinde kendilerini daha iyi ifade edebilen bireyler haline getirmektir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete