GERCÜŞ

‘PES’ DEDİRTEN HIRSIZLIK

Petrol istasyonunda bulunan güvercinleri çalan şahıslar, otomobillerinin deposuna benzin doldurduktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

‘PES’ DEDİRTEN HIRSIZLIK
26-01-2016 20:23
Google News

Alınan bilgilere göre, Gercüş ilçe çıkışında bulunan petrol istasyonuna müşteri gibi gelen kişiler, istasyonda gerekli keşifleri yaptı. İstasyonun arka tarafından bulunan ve içinde güvercinlerin bulunduğu beton kulübeyi bir süre izledikten sonra istasyondan uzaklaşan hırsızlar, sabaha karşı saat 4.30’da tekrar istasyona geldi. Beyaz bir otomobil ile istasyona gelen hırsızlar, araçlarını görünmeyen bir yere park etti. Kulübenin kapısını kıramayacağını anlayan hırsızlar, pencerenin şişlerini kırarak içeri girdi.

GÜVERCİNLERİ ÇALDIKTAN SONRA BENZİN ÇALDILAR

Kulübede bulunan 19 tane taklacı güvercini aldıktan sonra kulübeden ayrılan hırsızlar, istasyonun bahçesinde park halinde bulunan kamyonlardan da benzin çalarak olay yerinden uzaklaştı. Olayın yaşandığı saatlerde uykuda olan istasyon bekçisi, uyandıktan sonra durumu İlçe Emniyet Amirliği ekiplerine bildirdi. Olay yerinden inceleme yapan ekipler, hırsızların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

40 BİN LİRA DEĞERİNDE GÜVERCİN ÇALDILAR

Güvercinleri Ankara’dan getirdiklerini ve çalınan güvercinlerin değerli olduğunu belirten İstasyon Sahibi Ali Günaydın “19 güvercin çaldılar ve bu güvercinlerin fiyatı 40 bin liradır. Havada çok fazla kalıp sayısızca takla atan cinstendir. 13 güvenlik kamerası var, buna rağmen hırsızlık yapmışlar. Hırsızların yakalanmasını istiyoruz” dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete