SPOR

PETROL ÇIKIŞ PEŞİNDE

Ligde ilk üç maçını kazandıktan sonra biri kupa ikisi lig maçı olmak üzere son 3 resmi müsabakadan yenilgiyle ayrılan kırmız beyazlı ekibimiz Perşembe günü evinde oynayacağı Yalovaspor maçıyla yeniden çıkış arayacak.

PETROL ÇIKIŞ PEŞİNDE
27-10-2020 16:35
Google News

 

Perşembe günü Batman Yeni Şehir Stadı'nda oynanacak maçın başlama saati 14:00

RAKİBİMİZİ TANIYALIM
10 yıl aradan sonra yeniden 3.Lige yükselen Yalovaspor oynadığı 5 maçta istediği sonuçları elde edemeyince teknik direktör değişikliğine gitti.
Takımı BAL Ligi'nde şampiyon yapan 37 yaşında ki genç Teknik Direktör Aytaç Yaka ile yollarını ayıran kırmız yeşilli ekip yoluna yardımcı antrenör Eren Özen ile devam kararı aldı.

Oynadığı 5 maç sonunda 2 beraberlik 3 mağlubiyetle 2 puan toplayan Yalovaspor'da tıpkı Petrolspor'umuz gibi yarın ki maçla birlikte çıkış arayacak.
10 yıl aradan sonra profesyonel lige merhaba diyen Yalovaspor ekonomik sıkıntılar nedeniyle bu sezon mücadele edeceği 3.Lig maçları öncesi genç ve mütevazı bir kadro kurarak başladı.

Mevcut kadrosuna Ağrıspor'dan başarılı sağ kanat oyuncusu Cemal Doğu ve tecrübeli sol bek Yakup Kayış'ın yanı sıra Somaspor'dan stoper Burak Turan Yozgatspor'dan ön libero Serkan Demirel ve HES Kablo Kayserispor'la süper Lig'de 1 maça çıkan 20 yaşında ki genç forvet Ümran Zambak'ı katan kırmızı yeşilli rakibimiz genç ve çok koşan bir takım izlenimi verse de tecrübe eksikliğinden puanlar kaybettiğini söyleyebiliriz. 

MAÇIN ORTA HAKEMİ HAMİT BASIK
Petrolspor Yalovaspor maçını Hatay Bölgesi Klasman Hakemlerinden Hamit Basık yönetecek.
Geçtiğimiz sezon deplasmanda 1-0 kazandığımız Diyarbekirspor maçını da yöneten Basık'ın yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Ahmet Fındık ve Mersin Bölgesinden Rüştü Muhammed Orcan yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakemlik görevini ise Hatay bölgesel hakemlerinden Berat Buğra Çelik yapacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete