SPOR

PETROL RÖVANŞI DA KAYBETTİ

PETROL RÖVANŞI DA KAYBETTİ

PETROL RÖVANŞI DA KAYBETTİ
25-08-2014 18:32
Google News

2. ligde mücadele eden Diyarbakır Büyükşehirspor’un sezon açılışına katılan Petrolspor rakibine 2-0 mağlup oldu.

Perşembe günü Batman’da yapılan dostluk maçında D.Bakır Büyükşehirspor’a 3-1 mağlup olan Petrolspor, Pazar günü Diyarbakır Büyükşehirspor’un sezon açılışına katıldı. Petrolspor, dostluk maçında son dakikalarda yediği 2 golle mağlup oldu.

Y. DİYARBAKIRSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI

Yeni sezona hazırlık maçı yaparak hazırlanan Petrolspor, Cumartesi günü Yeni Diyarbakırspor ile hazırlık maçı yapacak. Hazırlık maçlarına önem verdiklerini dile getiren Petrolspor teknik menajeri İlhan Erken, “Lig haftasına giriyoruz. Son hazırlık maçımızı Yeni Diyarbakırspor ile Diyarbakır’da yapacağız. Hazırlık maçlarında takımdaki eksiklikleri tespit ediyoruz. Ligin ilk maçı olan Zonguldak Kömürspor maçına kadar takımı hazır hale getirmeyi ve deplasmanda oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz.” Dedi.

PETROLSPOR BİLAL’İ İSTİYOR

Yaptığı transferlerle iyi bir kadro kurduklarını belirten Teknik menajer İlhan Erken, “Teknik heyetimiz ile birlikte takımdaki eksiklikleri tespit ediyoruz. Mehmet Şahan hocamızın verdiği rapor doğrultusunda iki takviye daha yapacağız. Bu bağlamda geçen sezon Petrolspor’un formasını giyen ve başarılı maçlar çıkaran Bilal Kılıç ile görüşmelerimiz sürüyor.  Kayseri Erciyesspor takımı ve Bilal Kılıç ile görüşmelerimiz sürüyor. Hafta sonuna kadar bu transfer netleşecek.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?