SPOR

PETROLDE HEDEF GÖLCÜKSPOR

Ligde 3'te 3 yaparak yıllar sonra liderlik koltuğuna oturan kırmızı beyazlı ekibimizin hedefinde ki takım bu hafta Gölcükspor.

PETROLDE HEDEF GÖLCÜKSPOR
09-10-2020 17:01
Google News


Ligde puansız son sırada yer alan ve şiddetle puana ihtiyacı olan rakibiyle Pazar günü kozlarını paylaşacak olan takımımızda tek hedef sahadan galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürmek.

MAÇI ERDEM TEMEL YÖNETECEK
Pazar günü Batman Yeni Şehir Stadında saat 14:00'te Gölcükspor ile oynayacağımız maçı İzmir Bölgesi hakemlerinden Erdem temel yönetecek.
En son 2.Lig kırmızı grupta 1922 Konyaspor ile Sakaryaspor arasında oynanan maçta düdük çalan Temel, ligin ilk üç haftasında maçlarımızı yöneten tecrübesiz hakemlere nazaran daha tecrübeli olması dikkat çekti.
Temel'in yardımcılıklarını yine İzmir bölgesinden Uğur Önay ve Denizcan Şahin yaparken dördüncü hakem ise Aykut Çetinkaya olarak açıklandı.

GÖLCÜKSPOR'U TANIYALIM
Geçtiğimiz sezon da aynı grupta yer aldığımız Kocaeli temsilcisi 27 maçta 8 gol kaydeden başarılı orta saha oyuncusu İsmail Yüksek'i Fenerbaçe'ye satarken bir çok önemli futbolcusu ise başka kulüplerin yolunu tuttu. Bunlardan biri de kırmızı beyazlı ekibimize transfer olan tecrübeli stoper Evren Kilarci oldu.
Teknik Direktörlüğünü Tunahan Akdoğan'ın yaptığı Gölcükspor kadrosuna Ağrıspor'dan kaleci Gökhan Yenigün, 1877 Alemdağ'dan 34 yaşında ki tecrübeli stoper Selçuk Çalışır, Payaspor'dan stoper Veli Ortakçı'nın yanı sıra Kocelispor'un şampiyonluğunda önemli paya sahip tecrübeli kaptanı ve sol beki Kadir Öge, Elazığ Karakoçan'dan sağ kanat oyuncusu Furkan Yiğit, Fethiyespor'dan merkez orta saha Enes Dada ve Nazilli Belediyespor'dan forvet oyuncusu Oğuzhan Türkmen'i kattı.
Geçen hafta evinde şampiyonluk hedefleyen Karşıyaka'ya 2-1 mağlup olan Gölcükspor Batman'a mutlak puan parolasıyla geliyor. 
Yarın ki maçta şiddetle puana ihtiyaç duyan rakibimiz karşısında öncelikle sabırlı bir oyun ortaya koymamız, rakibin önemli gol silahı Oğuzhan Türkmen'e dikkat etmemiz gerek.
Savunmasından çıkarken ciddi sorunlar yaşayan rakibimize ileri uç oyuncularımızın rahat oyun kurmamaları ve hataya sürüklemeleri için baskı yapmaları lehimize olacak. Nitekim Karşıyaka geçen hafta iki golü de rakibin bariz savunma hatalarından buldu.
Bulacağımız erken golle rakibin direnç göstermemesini umuyor kırmızı beyazlı ekibimize başarılar diliyorum.

Haber – Yorum : Harun Katmaz

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete