SPOR

PETROLSPOR 1-1 ERİYOR!...

PETROLSPOR 1-1 ERİYOR!...

PETROLSPOR 1-1 ERİYOR!...
16-11-2014 19:20
Google News

Petrolspor : 1 Darıca Gençlerbirliği : 1

HAKEMLER : Kadir Sağlam** Osman Karakaş** Aydın Karasavuran**

PETROLSPOR : Yaşar Memişoğullarından* Hüseyin Rüzgar*** Cihan İlkme** (Dk. 82 Onur**) Kıvanç Dağ** Zafer Cansız**  Can Morgül*** Emre Yüce** (Dk. 40 Ali Kemal**) Sebahattin Usta* Emin Yalın*** (Dk. 70 Cenk**) Tolga Yıldız** Gökhan Karali**

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ : Ersin Aydın*** Ferhat Çoban*** (Dk. 88 Yunus*) Bülent Uzun*** Adem Aydın** Aykut Sevim** Ahmet Kutluer*** Başaran Saraçoğlu** (Dk. 60 Ceyhan**) Tuncay Fındıkçı** Uğur Daşdemir** (Dk. 82 Gökhan**) Erhan Çelenk*** Sadi Karaduman***

GOLLER : Dk. 52 Penaltı Emin Yalın, Dk. 86 Erhan Çelenk

KIRMIZI KART : Dk. 80 Can Morgül…

 

Ligde istenilen sonuçları alamayan Petrolspor Lider Darıca Gençlerbirliği maçında da son dakikalarda kornerden yediği golle rakibine 2 puanı hediye etti.

 Seyirci desteği ile maça iyi başlayan kırmızı Beyazlı ekip, rakibine pozisyon vermeden ilk yarıyı tamamladı. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada 35. dakikada Emin Yalın girdiği pozisyondan faydalanamadı. Ve Devre golsüz neticelendi.

Karşılaşmanın 2. devresinde iyi başlayan Petrolspor, 52. dakikada kazandığı penaltı ile 1-0 öne geçti. Penaltı atışını kullanan Emin Yalın topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere gönderdi. Golden sonra baskılı oynamaya başlayan Lider Darıcaspor’a karşılık Petrolspor taktik geliştiremedi. Oyunda üstünlüğü eline geçiren Darıcaspor kurduğu baskı sonucu 86. dakikada golü bularak buldu. Korner atışını kullanan Erhan Çelenk direk topu filelerle buluşturunca skor 1-1 oldu. Şok golden sonra Petrolspor galibiyet için çırpındıysa da Muaffak olamadı. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 11 neticelendi. Petrolspor sahasında kaybettiği 2 puan ile moralini bozarken, bu hafta sonu yine kendi saha ve seyircisi önünde Gaziosmanpaşaspor ile karşılaşacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete