SPOR

PETROLSPOR 1-1 ERİYOR

Medicalpark Petrolspor ligin 11. haftasında sahasında konuk ettiği Nevşehir Belediyespor ile 1–1 berabere kaldı.

PETROLSPOR 1-1 ERİYOR
03-11-2019 19:23
Google News

 

PROTOKOL DE MAÇI İZLEDİ
Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Müdürü Şafi Özperk, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Petrolspor Eski Başkanı Ekrem Konaç, Belediye Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş ve az sayıda taraftar izledi.
SAHAYA MASKEYLE ÇIKTILAR
İki takımın sporcuları, 2–8 Kasım Lösev Haftası nedeniyle dikkatleri lösemili çocuklara çekmek amacıyla sahaya maske takarak çıktı.
TEMSİLCİMİZ, MAÇA HIZLI BAŞLADI
Maça ev sahibi Petrolspor hızlı başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren oyuna ağırlını koyan taraf, ev sahibi Petrolspor oldu. Maçın en net pozisyondan 21.dakikada Petrolspor’dan geldi. Bu dakikada Sabahattin Ustanın kornerde topa iyi yükselen Emre Kars’ın vuruşunda kaleci topu kornere çeldi. Rakip takıma pozisyon vermeyen Kırmızı-Beyazlı Ekip, 40. dakikada Ali Kulelinin ortasında Aziz Ceylan’ın kafa vuruşunda kaleci murat bir kez daha topa iyi uzanarak kornere çeldi. İlk yarının son dakikalarında ceza sahasında net gol pozisyonunda Çetin Turan topu auta attı. İlk devre başladığı gibi 0–0 bitti.
İKİNCİ DEVRE GOLLER GELDİ
İlk devreyi rakibe pozisyon vermeden bitiren Petrolspor ikinci devrede de etkili oyununu sürdürdü. Devrenin 48. dakikasında maçın en iyilerinden Nurullah Serbest’in pasında topla buluşan Aydın Aslan müsait pozisyonda topu auta attı. Rakip Nevşehir Belediyespor, 58. dakikada kullandığı serbest vuruşta golü buldu. Bu dakikada ceza sahasına açılan ortayı ters kafa vuruşunda ceza sahasına indiren Aziz Ceylan’ın boşta kalan topu Ergün Cengiz topu ağlarla buluşturdu (0–1). Golden sonra oyuncu değişiklileriyle yeniden oyuna ağırlığını koyan Petrolspor aradığı beraberlik golünü 88. dakikada günün yıldızlarından Nurullah Serbest’in ayağından buldu. Bu dakikada topla ceza sahasına giren Nurullah’ın vuruşunda top ağlarla buluştu (1-1). Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmazken Petrolspor 1 puana razı oldu. Puanını 10’a çıkaran Kırmızı-Beyazlı Ekip, bu hafta deplasmanda İstanbul ekiplerinden Modafenspor ile karşılaşacak

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete