SPOR

PETROLSPOR 1–1 ERİYOR

Küme düşme hattında bulunan Cizrespor ile sahasında berabere kalan Petrolspor için tehlike çanları çalmaya başladı.

PETROLSPOR 1–1 ERİYOR
03-03-2021 20:15
Google News

 

Kümede kalma mücadelesi veren Cizrespor ile alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Petrolspor maçında gülen olmadı.  Oyuna hızlı başlayan taraf ev sahibi Petrolspor oldu. 14. Dakikada Onur Alkan takımını 1–0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra oyun kontrolünü elinde bulunduran Petrolspor 22. Dakikada kademe hatasından Cizrespor’lu Hakan Doğan yararlandı ve skoru eşitleyen golü kaydetti. 1–1. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda gollük pozisyonlara giremeden devre 1-1 eşitlikle neticelendi. 

STRES DOLU 2. YARI
Petrolspor galibiyet golü için Cizrespor kalesine yüklenirken, Cizrespor ise skoru koruma adına zamana oynayıp, futbolcuların öfkelenmesine neden oldu. 65. Dakikada Cizrespor’lu Emrah Çalışlar 2. Sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Petrolspor bu dakikadan sonra tüm hatları ile rakip kaleye yüklendi.  84. Dakikada sinirlerine hakim olamayan Nezir Özer, kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. Kalan dakikalarda her iki takımda gollük pozisyonlara giremezken, karşılaşma 1-1 neticelendi. Petrolspor puanını 24’e yükseltirken, bu hafta Gölcükspor ile deplasmanda karşılaşacak. 

MAÇ SONU OLAYLAR ÇIKTI
Maç sonu iki takım futbolcuları ve taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Polis ekipleri olayların büyümemesi için tarafları ayırdı.


HAKEMLER : Serhat Ürkmez*, Tahir Yalçın*, Cemal Can Çakır*

BATMAN PETROLSPOR: Akın İsmail Köroğlu**, İbrahim İnal**, Erdi Bakırcı**, Abdulsamet Kırım***,    Sercan Türkeri**, Okan Toprak** Hüseyin Çiray* (Dk. 75 Umut Çakar*) Onur Alkan***, Özgen Erdem** (Dk. 67 Berkant Kök**) Umut Aslan**   Nezir Özer*

CİZRESPOR : Alp Arda*, Kağan Kayalı**, Emrah Çalışlar**, Özgür Kedikli* (Dk. 65 Hasan Üstübücü*) Ekrem Sütçü** Burak Koçer* (Dk. 36 Ahmet Demir**)Furkan Özdemir** Emre İşçiler** Serhat Bütün** Burak Yılmaz** Hakan Doğan***

GOLLER : Dk. 14 Onur Alkan (Petrolspor) Dk. 22 Hakan Doğan (Cizrespor)

KIRMIZI KART : Dk. 65 Emrah Çalışlar (Cizrespor) Dk. 84 Nezir Özer (Petrolspor)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete