SPOR

Petrolspor 1-1 eriyor

10 kişi kalan Esenler Erokspor 90+3’te attığı golle altın değerinde 1 puan aldı.

Petrolspor 1-1 eriyor
09-10-2022 22:03
09-10-2022 22:04
Google News

Çarşamba günü deplasmanda Amedspor’a 2-0 mağlup olan Petrolspor, kendi saha ve seyircisi önünde Esenler Erokspor’u yenemedi. Sezon başından bu yana ilk defa oyuna iyi başlayan Petrolspor rakibine pozisyon vermezken uzun toplarla rakip kaleyi zorladı. Oyunu orta alana yığan Petrolspor uzum toplarla Erokspor defansını zorladı. 33. Dakikada Emir Alagöz ceza sahası içinde topa elle dokununca hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Şahin Şafakoğlu topu filelerle buluşturunca Petrolspor 1-0 öne geçmiş oldu. 38. Dakikada Esenler Erokspor penaltı kazandı. Atışı kullanan Serdar Deliktaş topu auta atınca ilk devre Petrolspor’un 1-0 üstünlüğü ile bitti.

TAKIMIN AYARI İLE OYNANDI.

Petrolspor 2. Yarıya daha temkinli başladı. Skorda üstünlük kuran Kırmızı-Beyazlılar oyunda üstünlüğü Esenler Erokspor’a verdi. Dakikalar ilerledikçe oyun disiplininden kopan Petrolspor rakip kaleye geçemezken, 60. Dakikada Erokspor’lu Esen Kaya 2. Sarı karttan Kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan Esenler Erokspor daha iyi futbol oynayan takım oldu. 90 dakika boyunca Petrolspor kalesine yüklenen esenler Erekspor’a karşılık Petrolspor teknik heyeti yaptığı oyuncu değişikliklileri ile takımın ayarı ile oynadı. Oyuna giren oyuncular takıma hiçbir katkı veremezken, yanlış oyuncu değişikliğinde ise taraftar çileden çıktı. 90+3’te Petrolspor defansın hatasından kalesinde bir gol gördü ve maç her iki takımın puanları paylaşması ile neticelendi. Petrolspor puanını 13 çıkarırken, bu hafta Cumartesi günü deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak.

HAKEMLER  : Gürcan Hosova** Hüseyin Can** M. Ozuhan Öztaş**

BATMAN PETROLSPOR: Cihan Şentürk*** Ebu Sıddık Çetin* Okan Toprak** (Dk. 46 Serdar Göncü**) Osman Işıklı** (Dk. 67 Berat Satılmış**) Mehmet Küçükdurmuş** Dk.87 Melih Kılıç*) Emre  Şahin** (Dk. 78 Umud Çakar?) Serkan Yıldız*** Şahin Şafakoğlu*** Alı Fuat Okur** Y Onur Arıkan** Mahsum Çapkan*** (Dk. 87 İ. İnal Yakut*)

ESENLER EROKSPOR : Akın Akman*** Sertaç Çam** (Dk. 90 Cenk Doğan**)Emir Alagöz*** Mahsum Yurtsever* (Dk. 46 İsmail Uysal**) Alper Karaman*** Onur Eriş** (Dk. 72 Yusuf Akel***)Serdar Cansu** Enes Kayar*** KMuharrem Öner** Serdar Deliktaş** (Dk. 72 Serkan Baştan***) Eşref Korkmazoğlu***

GOLLER : Dk. 33 Penaltı Şafin Şafakoğlu. Dk. 90+3 Serhat Baltaş.

KIRMIZI KART : Dk. 60 Esen Kaya (Erokspor)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete