SPOR

PETROLSPOR 1-1 İLERLİYOR

TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, Halide Edip Adıvar Spor Kulübü ile deplasmanda 1–1 berabere kaldı.

PETROLSPOR 1-1 İLERLİYOR
05-11-2017 21:00
Google News

HAKEMLER: Halil İbrahim Yıldırım*** Ömer Karakaya*** Emrah Uluça*** Mehmet Çağatay Lakot***
HALİDE EDİP ADIVARSPOR: Süleyman Enes Özer** Aytek Aşıkoğlu** İslam Altunkan** Uğur Erk*** Cemal Şener*** Muhammed Raşit Şahingöz*** Emre Turan*** Hüseyin Afkan** Serkan Yavuz** İbrahim Necipoğlu** Uğur İmir***

PETROLSPOR: Ahmet Taş*** Halil Aşut*** Atilla Erel*** Emre Aydın*** Erman Taşkın*** Ensar Çetinkaya*** Celal Aras*** Emre Bayram*** Veysel Karadağ*** Yusuf Akbulut*** Oğuzhan Demirer***

Ligin 11 haftasında İstanbul’da Halide Edip Adıvar Spor Kulübüne konuk olan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, karşılamanın henüz 18 dakikasında rakip takım oyuncusu Cemal Şener’in bulduğu golle 1–0 geriye düştü. Beraberlik golü için rakip caza alanına ataklar düzenleyen Petrolspor, ilk yarıda umduğunu bulamayarak 1–0 skorla soyunma odasına gitti. 
İKİNCİ YARI DAHA İSTEKLİ
İstanbul ve çevresinde yaşayan Batmanlı seyircilerin desteğinide arkasına alan Petrolspor 2. yarıya daha istekli ve mücadeleci bir oyun tarzı ile başladı. Oyunda üstünlüğü eline geçiren Petrolspor’un ataklarında son vuruşlarda başarı sağlanamazken, 87. dakikada oyuna sonradan giren Reha Kurt skorda eşitliği sağladı. Karşılaşmanın geri kalan süresinde gol sesi çıkmazken her iki takımda birer puanla haftayı kapattı. Petrolspor puanını 14’e yükseltirken, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Bayburtspor ile karşılaşacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete