SPOR

PETROLSPOR 10 FUTBOLCU İLE YOLLARINI AYIRDI

PETROLSPOR 10 FUTBOLCU İLE YOLLARINI AYIRDI

PETROLSPOR 10 FUTBOLCU İLE YOLLARINI AYIRDI
31-12-2014 18:32
Google News

Devre arası transfer döneminde İstanbul’da toplanan Petrolspor yönetimi, yollarını ayırdıkları futbolcuları açıkladı. Devre arası kampı öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Petrolspor, 10 futbolcu ile yollarını ayırırken, 2 yeni transfer yaptı.

KÜRÜM VE AKBAŞ İMZALADI

Gönderilen 10 futbolcuyu açıklayan Transfer komitesi Kırıklarelispor’dan Murat Kürüm ve  Pendikspor’dan Eser Akbaş’ı renklerine bağladı. Yeni transfer çalışmalarının yanında Petrolspor yöneticileri gelecek vadeden Petrolspor U-19 takımında oynayan Ozan Çelik ve Şehmus Kaya’yı kampa davete etti.

GİDENLERİN İSİMLERİ

Başkan Aydın Gülmez başkanlığında toplanan Transfer komitesindeki Hayrettin Gülmez, Reşit Kaygu ve Mehmet Gönülaçar, Teknik direktör Erdal Alpaslan’ın verdiği rapor doğrultusunda giden futbolcuların yanı sıra transfer edilen futbolcuları açıkladı.

Petrolspor ile yollarını ayıran futbolcular şunlardır;  Ali Kemal Özkan, Onur Kuntaş, Bekir Öztürk (Kaleci), Emin Yalın, Kıvanç Dağ, Murat Rüzgar, Zafer Cansız, Emre Yüce ve Akif Sevinç

KALAN FUTBOLCULAR

Petrolspor’da kalan futbolcular ise şunlar; Yaşar Memişoğluları, Muhammet Kalkan, Ali Çiçek, Gökhan Karaali, Tolga Yıldız, Can Morgül, Metin Peker, Cihan İlkme, Muhammed İmren, Hüseyin Rüzgar, Sergen Özdemir, Geylani Özturan, Onur Şirin ve Cenk Cengiz ve Sabahattin Usta.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete