SPOR

Petrolspor 15 Temmuz’da toplanıyor

Petrolspor yeni sezon hazırlıklarına 15 Temmuz’da başlıyor.

Petrolspor 15 Temmuz’da toplanıyor
04-07-2022 16:24
04-07-2022 16:25
BATMAN
Google News

Yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Ahmet Yavuz ile anlaşarak çözümleyen Petrolspor yönetimi iç ve dış transfer görüşmelerine başladı. 15 Temmuz’a kadar transferi bitirmeyi hedeflediklerini belirten Petrolspor kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş, “İç ve dış transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Prensipte anlaştığımız 11 futbolcuyu yakın zamanda Batman’a davet edip, sözleşme imzalayacağız. 15 Temmuz’da birinci etap kampımızı Batman’da yapacağız.” Dedi.

KAMP YERİ ARAYIŞI

2. etap kamp için görüşmelerin sürdüğünü belirten Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, “2. Kampımızı Erzurum veya Bolu ilinde yapacağız. Her iki tesisten gelecek teklifleri bekliyoruz. 2. Kamp dönemi sonuna kadar takımdaki eksikliklerimizi gidermek için gece gündüz çalışıyoruz.” Şeklinde açıklamada bulundu. 

ERDİ GİTTİ, KALECİ CİHAN KALDI

Batman Petrolspor yönetimi, iç ve dış transferde görüşmelerini sürdürüyor. Batman Petrolspor’un file bekçisi Cihan Şentürk, yeniden sözleşme tazeledi. Geçen sezon takım kaptanlığını yapan Erdi Bakırcı Petrolspor ile yollarını ayırdı.

AKBAŞ, ‘ZORU BAŞARACAĞIZ’

Gruplarında çok güçlü takımların olduğunu belirten Petrolspor kulübü başkanı Abdulvahap Akbaş, “Zorlu gurupta mücadele edeceğiz. Biz yönetim olarak zoru başarmak zorundayız. Başaracağımıza da inancım tamdır. Yönetim kurulu olarak gece gündüz çalışıyoruz. Petrolspor’u layık olduğu yere taşımak için çaba içerisindeyiz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete