SPOR

PETROLSPOR 2. HAZIRLIK MAÇINDA GALİP

Petrolspor : 1 Karagümrükspor : 0

PETROLSPOR 2. HAZIRLIK MAÇINDA GALİP
13-08-2018 17:11
Google News

Sezon öncesi kamp çalışmaları kapsamında Erzurum’da bulunan Petrolspor 2. hazırlık maçında Karagümrükspor’u Emrah Meteoğlu’nun attığı golle 1-0 mağlup etti.

İlk hazırlık maçında Samsunspor’a 5-1 mağlup olan Petrolspor 2. hazırlık maçında 2. lig ekiplerinden Karagümrükspor’u 1-0mağlup etti.

KADRO ŞEKİLLENİYOR

Ökkeş Can Karakurt, Erhan Kurt, Kadir Turan, Bedri Evren, Mehmet Bağlı, Halil Aşut, Burak Sarı, Mustafa Emrecan, Samet Kartal, Hasan Ahmet Sarı ve Emrah Mertoğlu 11 ile sahaya çıkan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz 25. dakikada Emrah Mertoğlu’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Tecrübeli ekip Karagümrükspor baskılı oyunu sonuç getirmeyince Petrolspor 2. hazırlık maçında rakibini 1-0 mağlup etmiş oldu.

HAZIRLIK MAÇLARINI ÖNEMSİYORUZ

Teknik Direktör Mehmet Ak, Samsunspor ve Karagümrükspor maçlarında tüm oyunculara şans vermeye çalıştıklarını belirtirken, “Hazırlık maçlarında sonuçtan ziyade ortaya konulan mücadeleye ve taktik anlayışına bakıyoruz. Futbolcularımızın form grafiği iyi seviyededir. Kampın her dakikasını değerlendirip, oynayacağımız 2 hazırlık maçında da eksikliklerimizi görüp, giderme noktasında yoğunlaşacağız. Lige hazır bir şekilde Batman’a dönmek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete