SPOR

PETROLSPOR 2. HAZIRLIK MAÇINI PENALTI İLE KAZANDI

Erzurum Palandökende sezon öncesi kamp çalışmasını yapan Petrolspor 2. hazırlık maçında Artiv Hopaspor’u 1-0 mağlup etti.

PETROLSPOR 2. HAZIRLIK MAÇINI PENALTI İLE KAZANDI
08-08-2017 12:10
Google News

İlimizi 3. lig 1. grupta temsil edecek olan Petrolspor, sezon öncesi 2. etap kamp çalışması kapsamında 2. hazırlık maçını Bal ligi takımlarından Artvin Hopaspor ile yaptı. İlk yarıya ideal 11’i ile sahaya çıkan Petrolspor hazırlık maçının 39. dakikasında penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Reha Kurt takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda kalan dakikalarda her iki takımda gollük pozisyona giremeden ilk yarı Petrolspor’un 1-0 üstünlüğü ile neticelendi.

GENÇ AĞIRLIKLI KADRO

Hazırlık maçının 2. yarısına genç ağırlıklı kadro ile sahaya çıkan Petrolspor rakibi Hopaspor’a oranla üstün oynamasına rağmen gol yollarında başarı yakalayamadı. Karşılaşma Reha Kurt’un  penaltı atışından attığı golle 1-0 bitti.

3. HAZIRLIK MAÇI 10 AĞUSTOSTA

Hazırlık maçlarına önem verdiklerini belirten Petrolspor Futbol direktörü Tarık Yurttaş, “Hazırlık maçlarında skordan ziyade ortaya konulan mücadeleye bakıyoruz. Oynadığımız 2 hazırlık maçında da futbolcularımın ortaya koyduğu mücadeleden son derece memnunum. 3. hazırlık maçının 10 Ağustos’ta yapacağız. Kampımızı 12 Ağustos’ta bitirip, 14 Ağustos’ta Batman’da toplanıp, ligin ilk maçına kadar daha çok çalışmamız gerekiyor.” Dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete