SPOR

Petrolspor 2. Tura kaldı

Bu sezon sahasında son maçını Arnavutköyspor ile oynayan Petrolspor rakibini 36. Dakikada Bedran ekin’in attığı golle 1-0 mağlup etti.

Petrolspor 2. Tura kaldı
16-05-2023 18:36
16-05-2023 18:37
Google News

HAKEMLER: Fatih Tokail*** Muratcan Ilgaz*** Salih Burak Demirel***

BATMAN PETROLSPOR ; Cihan Şentürk*** Ebu Sıddık Çelik*** Şahin Şafakoğlu*** Yusuf Onur Arıkan*** Okan Toprak*** Ferdi Konak** Mahsun Çapkan** Tuncay Fındıkcı** Hüseyin Çolak**** Ozan Karabacak*** Bedran Ekin****

ARNAVUTKÖY BELEDİYE : Emrehan Özçelik** Fuat Yaman** Ömer Faruk Yılmaz** Ferhat Görgülü** Sirac Susancak** Mert Caymaz*** Tolga Şahin** Mustafa Acun** Furkan Işıkdemir*** Berat Satılmış*** Furkan Yaman**

GOL : Dk. 36 Bedran Ekin

 Kümede kalma mücadelesi veren Petrolspor, Arnavutköyspor’u 1-0 mağlup etti. Ligin son maçını deplasmanda Şanlıurfaspor ile yapacak olan Petrolspor, kümede kalabilmek için mutlak surette 1 puan almak zorunda.

 Petrolspor-Arnavutköyspor karşılaşmasını AK Parti Batman Milletvekilleri Ferhat Nasıroğlu ve Serkan Ramanlı, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ile birlikte kurum müdürleri ve çok sayıda sporsever izledi.

Karşılaşamaya iyi başlayan Petrolspor, baskılı oyununun semeresini 36. dakikasında Bedran Ekin’in attığı kafa golü ile aldı. Golden sonra rakibin gardı düşerken, Petrolsporlular temkinli oynamaya başladı. İlk yarıda her iki takım da son vuruşlarda başarılı olamadı ve devre Petrolspor’un 1-0 üstünlüğü ile bitti.

HEYCANLI 2. YARI

Oyunda ve skorda üstünlüğü elinde bulunduran Petrolspor, rakibine pozisyon vermeden uzun toplarla rakip takımın ceza sahasında tehlike yarattı. 55. dakikada ceza sahasın içinde Arnavutköysporlu Fuat Yaman topa elle müdahale ederken, orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Arnavutköylü futbolcuların yoğun itirazlarından sonra hakem, verdiği karardan vazgeçip penaltıyı iptal ettirdi.

Bu dakikadan sonra Petrolspor’da telaş başladı ve kalan dakikalarda rakibine oyun üstünlüğünü verirken, ceza sahasına girmemek için mücadele etti. Son dakikalarda rakip Arnavutköy, skorda eşitliği sağlamak için çok çabalasa da Petrolspor zamana oynayıp, 3 puanı almayı bildi. Petrolspor ligin son maçında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak ve ligde kalabilmek için bu maçtan mutlak 1 puan almak için ter dökecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete