SPOR

PETROLSPOR 3 ATTI 3 ALDI

Ligde 10 haftadır yenilmeyen Petrolspor ligin ilk yarısının son maçında kendi saha ve seyircisi önünde Çatalcaspor’u 3-0 mağlup etti.

PETROLSPOR 3 ATTI 3 ALDI
18-12-2017 00:39
Google News

HAKEMLER : Levent Balcı*** Birkan Çaakçıoğlu*** Hasan Cebeci***

PETROLSPOR : Ökkeş Can Karakurt*** Ramazan Kaya** (Dk. 53 Emre Aydın***) Serhat Özyılmaz*** Halil Aşut*** Atilla Erel*** Ensar Çetinkaya*** Celal Aras*** Emre Bayram*** (Dk. 82 Baran Basut**) Yusuf Akbulut*** (Dk. 80 Murat Akgül**) Oğuzhan Demirer*** Samet Kartal***

ÇATALCASPOR: Doğan Özcan** Sefa Yılmaz** Selçuk Çalışır** Serkan Urgancı** Cengizhan Koç** Sinan Ayaz* (Dk. 79 Anıl Kılıç*) Barış Dillioğlu* Emre Özer** Ömer Faruk Acı** Deniz Bağlan** Özgür Gayretli* (Dk. 71 Okan Karabulut*)

GOLLER : Dk. 6 Halil Aşut, Dk. 66 Yusuf Akbulut, Dk. 72 Samet Kartal

İlk yarının son maçında Çatalcaspor’u kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayan Petrolspor rakibini 3-0 mağlup edip, Play-Off hattına yerleşti.

Karşılaşmayı Batman Valisi Ahmet Deniz, eski Batman milletvekili Burhan İsen, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, BATSO Başkanı A.Kadir Demir, Petrolspor kulübü Başkanı Ekrem Konaç ile birlikte çok sayıda futbolsever izledi.

Oyuna iyi başlayan Petrolspor ilk dakikalardan itibaren rakibine üstünlük kurdu. 6. dakikada kazanılan serbest atışı kullanan Halil Aşut topu filelerle buluşturunca Petrolspor 1-0 öne geçti. Oyunda ve skorda üstün duruma geçen Petrolspor rakibine pozisyon vermeden ataklarını sürdürdü. Ve devre 1-0 Petrolspor’un üstünlüğü ile neticelendi.

2. YARI 2 GOL

Skorda ve oyunda üstün olan kırmızı-beyazlılar 2. yarıya da baskılı başladı. Rakip Çatalcaspor 55 ve 60 dakikalarda 2 pozisyondan yararlanamayınca, Petrolspor 2. gol için rakip kaleye yüklendi. 53. dakikada Emre Aydın’ın oyuna girmesiyle hareketlenen Petrolspor aradığı golü 66. dakikada buldu. Samet’in ara topunu iyi takip eden Yusuf Akbulut’un vuruşu gol olunca Petrolspor rahatladı. Zayıf rakibi karşısında baskılı oyununu sürdüren Petrolspor 72. dakikada Samet Kartal7ın attığı golle skoru 3-0 yaptı. Net bir skor elde eden Petrolspor kalan dakikalarda oyunu rölantiye alıp, maçı bitirdi. Petrolspor Çatalcaspor karşısında aldığı 3 puan ile play-Off hattına yerleşirken, devreyi 3 puanla kapattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete