SPOR

PETROLSPOR 3 ATTI, 3 ALDI!

Batman Petrolspor 3. Lig 3. Grup'ta ligin ikinci hafta karşılaşmasında sahasında konuk ettiği Isparta 32 spor'u 3-1 mağlup ederek puanını 6'ya çıkardı.

PETROLSPOR 3 ATTI, 3 ALDI!
26-09-2020 21:01
Google News

 

Pandemi nedeniyle seyircisi oynanan karşılaşmayı protokol tribünde Vali Hulusi Şahin, Emniyet müdürü Köroğlu Kıraç, Jandarma komutanı Albay İsa Çakmak, TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, Özel İdare Genel Sekreteri Abdurkadir Özel, Petrolspor Başkanı A. Vahap Akbaş izledi.
Karşılaşmaya iki takımda temkinli başladı. Rakip Ispartaspor maça iyi başlasa da Petrolspor kısa sürede oyuna ortak oldu. İlk devre orta olan mücadelesi şeklinde geçerken iki tarafta gollük pozisyonlarına giremeyince devre 0-0 neticelendi.

RAKİP 10 KİŞİ KALDI
İkinci Devreye daha atak başlayan Petrolspor, kısa paslarla rakip kalede gol bulmaya çalıştı. Rakip Isparta 32 spor ise kontrataklarla gol bulmaya çalıştı. 61. Dakikada Burak Sarı ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Ispartaspor 10 kişi kaldıktan sonra Petrolspor oyunun kontrolünü eline aldı. 62. dakikada ekibimizin kullandığı kornerde topu iyi takip eden Okan Toprak topu ağlarla buluşturdu 1-0. 65 dakikada rakip Ispartaspor Nurettin ile kullandığı serbest vuruşu ağlarla buluşturdu. 1-1. Kırmızı-Beyazlı ekip kalesinde beraberlik golünü bulmasına rağmen oyundaki üstünlüğünü sürdürdü. Temsilcimiz 76. dakikada Berkant ile yakaladığı pozisyonu golle sonuçlandı. 2-1.  Maçın bu skorla bitmesi beklenirken Petrolspor 90. dakikada Hüseyin Çiray ile yakaladığı kontratağı golle buluşturdu. 3-1 bu aynı zamanda karşılaşmanın sonucu oldu. 3 puanı 3 golle alan Petrolspor puanını 6'ya çıkardı. Ve Gurup liderlik koltuğuna oturdu. Kırmızı-Beyazlı ekip hafta sonu deplasmanda Esenler  Erok spor ile karşılaşacak. 

KAMPANYAYA DESTEK İSTENDİ
Ispartaspor karşısındanet bir skor elde eden Petrolspor’da yüzler gülerken, Petrolspor yöneticileri bağış kampanyasına destek istedi. 
Ispartaspor maçı sonrası açıklama yapan Petrolspor basın sözcüsü Orhan Güzel,  “Galibiyetimizi maçta takımımızı yalnız bırakmayan Sayın Valimize, Sayın Emniyet Müdürümüze, İl Jandarma Komutanımıza hediye ediyoruz; şunu özellikle vurgulamak isteriz, gece ve gündüz demeden uzun mesafeler katederek bu takıma sahip çıkan ve her daim destek veren köklü takımın cefakar taraftarlarına şükran borçluyuz. Biz kendilerine her daim ayrı parantez açtık. Bu vesile ile bu galibiyet cefakar taraftarlarımıza ve Batman halkına da kutlu olsun. Ayaklarımız yere sağlam basmaya devam edecek. Bu galibiyet bugün burda kaldı, aklı selim davranarak önümüzdeki maçın plan ve programını hazırlayıp, Esenler maçından puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapacağız. Ayrıca cefakar Batman halkından SMS kampanyamıza destek vermeye devam etmelerini hasseten vurgulamak  isteriz. PETROL yazıp 2272'ye yollayarak 10 TL'yi kulübe bağış yapmalarını rica ediyoruz.” Dedi. 

Hakemler: Göksü Furkan Güngör***,  Mehmet Ali Vardar***, Mustafa Kırbaş***,

Petrolspor: Akın İsmail Köroğlu***İbrahim ***, Kadir***, Evren***,   Abdulsamet**,Okan Toprak**(Dk. 68 Berkant**) Hüseyin Çiray ***,Burak Özsoy**, Emre Aydın***,(Dk.89 Mesut*)  Özgen Erdem*** Aykut Sevim(Dk. 89 Aydın*)

Isparta 32 Spor: Gökhan* Efşan*, Kadir Turhan**, Akın Karaaslan**,   Volkan Çekiç*, Semih Üstün*, Emre Bozatli*,Nurettin Çakır**, Burak Sarı *Emre Yüksektepe* Volkan Serim *
Goller:  Dk. 62 Okan, Dk. 76 Berkant, Dk.  90 Hüseyin Çiray (Petrolspor) Dk. 65 Nurettin (Ispartaspor)
Kırmızı Kart: Dk. 61 Burak Sarı (Ispartaspor)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete