SPOR

PETROLSPOR–3, DİYARBEKİRSPOR–1

Devre arası kampı için Antalya’nın Belek İlçesine giden Batman Petrolspor, Diyarbekirspor ile yaptığı hazırlık maçını 3-1’lik skorla kazandı.

PETROLSPOR–3, DİYARBEKİRSPOR–1
07-01-2018 20:10
Google News

GENÇ OYUNCU, 3. GOLÜ ATTI

Kamp programının 2. etabına başlayan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimizde hazırlık maçları start aldı. Geçtiğimiz haftalarda ilk hazırlık maçını Avrupa amatör takımına karşılık yapan Petrolspor, 2. hazırlık maçını ise TFF 3. Lig 2. grupta şampiyonluk mücadelesini veren Diyarbekirspor ile yaptı.

Karşılaşma boyunca güçlü rakibinin kalesini ablukaya alan Petrolspor, Celal Aras, Emre Aydın ve kamp programına çağırılan 18 yaşında ki Hasan Kılıç'ın golleriyle 3–1 mağlup etti. 2. hazırlık maçında da galibiyetle sahadan ayrılan Petrolspor, ligin 2. devresi için daha da güçlü gireceği tahmin ediliyor. Öte yandan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, 3. hazırlık maçının dün Tepecikspor ile yaptı. 

BAŞKAN KONAÇ, TAKIMIN AĞABEYLERİYLE GÖRÜŞTÜ

Antalya kampını ziyaret eden Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, takımın yaş olarak büyük olan ağabeyleriyle takımın geleceğine ve gündeme ilişkin olarak kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Petrolspor’un ligin 2. devresinde izleyeceği yol haritası konusunda takımın büyüklerinden fikir alışverişinde bulunan Başkan Konaç, takımın diğer oyuncularına da sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete